Trsatska gradina u subotu, 27. srpnja odjekivala je u ritmovima housea uz brojne posjetitelje koji su svaki kutak kaštela iskoristili za ples i odličnu zabavu. Naime, drugu godinu zaredom Ljeto na Gradini ugostilo je BSH party, specifičan upravo po ekskluzivnim lokacijama na kojima se odvija, a prema reakcijama posjetitelja, čini se kako je i ovoga puta ispunio sva očekivanja!

Za izvrsnu atmosferu bili su zaduženi Yakka, Full Ferry, Pablo Panda, Aldo Morro i Life4Funk koji su za DJ pultom zabavljali publiku uz zalazak sunca. Rijeka dobro raspoloženih zaljubljenika u elektroničku glazbu slila se među zidine kaštela i uživala u glasnim ritmovima housea. Čak ni kiša nije uspjela pokvariti doživljaj pa se u večernjim satima zabava nastavila u režiji riječke nevere zbog čega se partijanje nastavilo pod kabanicama.

Posjetitelji iz cijele regije uživali su u ovom jedinstvenom konceptu i već se željno iščekuje sljedeće izdanje BSH eventa.

Na rasporedu Ljeta na Gradini ovog je utorka, 30. srpnja dječji mjuzikl „Škola snova“ u kojem nastupa čak 37 talentiranih mladih glumaca, plesača i pjevača. Mjuzikl je zakazan za 21.00 sat, a ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Trsatskoj gradini, u Dallas music shopu te online – putem sustava mojekarte.hr i rijekamarketplace.com.

(foto: Foto Kurti)