Dogovorili smo da ostane iduće sezone ako ne dođe neka nemoralna ponuda, mislim da se ne vraća se u Englesku. Dinamo i Hajduk? Ne vjerujem da će tamo otići, kaže Mišković.

Navijače Orijenta 1919 posebno zanima budućnost najboljega igrača i strijelca Kristiana Fućka:

– Fućak je u našem fokusu, poslali smo ponudu Orijentu 1919, koja je primjerena za igrača druge lige. Koliko znam Fućak želi doći u Rijeku, ali nešto se pita i Orijent 1919! Probat ćemo se dogovoriti da bude dobro za oba kluba, Rijeka je pokazala veliku simpatiju za Orijent 1919, zadnjih godina dala je puno igrača i trenera. Još jednom čestitam Orijentu 1919 za fantastičnu polusezonu, mislim da ovom gradu treba još jedan prvoligaš. Želio bih da se Opatija digne, da ostanemo na barem dva drugoligaša, kazao je Mišković.

Rijeka je prvi dio sezone završila na triobi prvog mjesta:

– Razmišljamo o prvenstvu i kupu! Nama je clj da izborimo Europu, a onda ‘ajmo pokušati nešto više. U polufinalu smo kupa, moguće je da osvojimo Kup, već smo sada u prvenstvu praktično osigurali Europu. Za nešto više trebalo bi nam više razmijevanja i podrške, govori Mišković koji ovako komentira slabu posjetu s obzirom na dobre rezultate:

– Zahvaljujem vjernim navijačima koji dolaze, uvijek je prisutno jezgro od tri tisuće ljudi koji nas stalno bodre. Hvala im na tome! Vjerujem da smo im se odužili dobrim igrama i rezultatima. Ne razumijemo zašto nema više ljudi, zašto nemamo prosjek od pet, šest tisuća. Vidjet ćemo sljedeće sezone, radimo na tome što trebamo mi napraviti da bude više ljudi. Treba nas biti puno više na utakmicama. Drugi smo prema posjećenosti u HNL-u, ali to nije ono što očekujemo. Želimo da Rujevica bude punija, mislim da Rijeka zalužuje više. Ni u šampionskoj godini prosjek nije bio puno veći, naglašava Mišković.

Otkada je Mišković postao vlasnik, stalna tema u kuloarima je prodaja kluba iako kupca nema:

– Svi traže investitore za bolje poslovanje! U deset godina napravili smo puno, vrtimo se na maksimumu što se tiče financija i ako nađemo ljude koji će investirati, nema problema! Bilo bi mi drago zbog Rijeke! Ovo što radimo sada za hrvatske prilike je jako puno, financijski nije lako, rekao je Mišković.