Dogma nekretnine sponzor HNK Rijeke

– HNK Rijeka je ponosna i zahvalna što je prepoznata kao partner u lokalnoj zajednici. Dogma nekretnine su među prvima prepoznali naš rad i želimo opravdati njihova očekivanja – kazao je dopredsjednik kluba.

Prema riječima vlasnika tvrtke Branka Papeša ta očekivanja sežu visoko do naslova prvaka.

– Ovo je druga godina da smo prepoznali Rijeku kao projekt, ove godine zadovoljit ćemo se drugim mjestom, a slijedeće idemo na prvo mjesto. Kao navijačima posebna nam je čast što smo sponzori kluba.

Najviše pozornosti na konferenciji izazvao je proslavljeni hrvatski tenisač Ivan Ljubičić koji se u igračkoj mirovini našao u neobičnoj situaciji.

– Nisam naviknuo biti na drugoj strani, obično sam ja kao sportaš tražio sponzora. Prvo kao navijači zadovoljni smo atmosferom oko kluba, drago nam je da je cijela zamisao doživljena na pozitivan način. Imamo više navijača nego na nekim utakmicama Lige prvaka u Zagrebu. Nadamo se da će takva atmosfera ostati i čak biti bolja kao i rezultati. Počašćen sam biti dio ove priče.

Nadam se da će Riječani prepoznati Dogmu kao blisku klubu – poručio je Ljubičić uz nadu kako će pripreme proći bez problema te da će svi zdravi krenuti po drugo mjesto.