Noć kazališta u subotu, 21. studenog, osim izvedbom baleta “Čipka” u režiji Maše Kolar, HNK Ivana pl. Zajca obilježit će i dodjelom nagrada publike za najbolja umjetnička ostvarenja ovog kazališta u sezoni 2019./2020. Dodjela će se održati s početkom u 19,30 sati, odmah nakon izvedbe baleta.

Osim o najboljim predstavama u cjelini četiriju umjetničkih grana (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta), publika će moć odlučiti i o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla te o koncertu sezone. Također će biti dodijeljene i Nagrada “Đuro Rošić” za najbolju predstavu u cjelini HNK Ivana pl. Zajca, Nagrada “Dušan Prašelj” za najbolje ostvarenu ulogu u mjuziklu te nagrada “Sarah Bernhardt” za najbolje ostvarenje gostujućih umjetnica i umjetnika.

Glasački listići

Glasati možete zaokruživanjem rednog broja ispred imena i prezimena nominiranog kandidata odnosno naslova predstave. Ispunjeni glasački list možete poslati na e-mail referent.promidzbe@hnk-zajc.hr ili ispuniti ga u atriju Kazališta u pauzama te prije i nakon predstava te na blagajni Kazališta od sutra, 20. listopada do petka 19. studenog 2020.

Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do petka 9 – 15 sati, subotom 9 – 13 sati i sat vremena prije početka predstava.