Udruga za razvoj civilnog društva SMART u suradnji s Primorsko-goranskom županijom i Gradom Rijekom već šestu godinu zaredom istaknutim volonterkama i volonterima s područja županije i grada dodjeljuje nagradu “Volonteri godine”.

Ove godine svečanost se održala u Grand hotelu Bonavia, a nagradama se želi izraziti priznanje volonterima koji su uložili svoje vrijeme, trud, znanje i vještine za dobrobit i razvoj zajednice, a izabrani su od strane neovisne komisije sastavljene od članova Primorsko-goranske županije, Grada Rijeke te Udruge SMART.

Nagrađeni volonteri s područja Primorsko-goranske županije su Lorina Starc iz Centra za socijalnu skrb Cres-Lošinj, Marijan Mavrić iz Doma za djecu i mlađe punoljetne osobe Izvor, Selce i Miodrag
Blagojević iz Matice umirovljenika PGŽ-a. Nagrađeni volonteri s područja grada Rijeke su Neven Vulović, član Franjevačkog svjetovnog reda Trsat – Socijalna samoposluga Rijeka, Nenad Mladenić iz Mjesnog odbora Kozala te Maksimilijan Jevtić iz riječke Udruge za podršku žrtvama i svjedocima. Kako je protekla svečanost uz izjave dobitnika pogledajte u prilogu.