Diplome polaznicima besplatnog informatičkog obrazovanja

Čestitajući polaznicima na uspješnom završetku besplatnog informatičkog obrazovanja, riječki gradonačelnik Vojko Obersnel izrazio je zadovoljstvo velikim interesom Riječana za ovaj program, koji je do sada završilo gotovo 2.000 građana.

“Najbolji je dokaz da se radi o dobro osmišljenom projektu velik broj e-mailova s prijedlozima i mišljenjima, koji mi stižu od polaznika informatičkog tečaja,” kazao je Obersnel.

Gradonačelnik Obersnel uručio je diplomu najstarijem polazniku ovog ciklusa obrazovanja, Emilu Ivančiću, koji se sa svoje 83 godine hrabro upustio u avanturu računala i Interneta.
 
Svim ostalim polaznicima diplome je uručio pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost Vanja Smokvina. Tom prilikom pročelnik spomenuo kako je omogućavanje pristupa Internetu i informatičkom obrazovanju građanima koji do sada nisu imali prilike sresti sa suvremenim informacijsko-komunikacijskim tehnologijama dio projekta EGOV4U, u koji je uključen Grad Rijeka, a bit će financiran sredstvima fondova Europske unije.

Opširnije na Rijeka.hr.