Krajem kolovoza održat će se osmi Dark Circle Fest, riječki festival posvećen žestokoj glazbi koji je u proteklih sedam izdanja pred publiku doveo brojna poznata svjetska i domaća imena tog glazbenog žanra.

Dark Circle Fest promijenio je svoju poznatu lokaciju u Harteri već početkom 2020. godine kada je doživio svoje klupsko izdanje, a ove godine stiže na novu lokaciju na samoj riječkoj obali.

Open air izdanje festivala održat će se 27. kolovoza, s početkom u 19 sati, na plaži beach bara Empeduja gdje će nastupiti riječke metal snage: Krematorium, Zenoth, Speedclaw, Mamut, Entropist i Soulcase.

Kako bi prisustvovali novom izdanju festivala potrebno je izdvojiti 30 kn (ulaznice se prodaju samo na dan festivala na ulazu, pretprodaje nema), a svi posjetitelji moraju imati ili Covid putovnice ili se mogu testirati na ulazu u prostor festivala. Cijena testa je 30 kn.

Udruga Ri Rock usmjerava svoja jedra prema plaži Bivio i sve svoje darkere i ljubitelje žestoke glazbe poziva na uživanje na plaži, uz nastupe riječkih bendova.

Empeduja beach bar dugogodišnji partner festivala na kojem se u proteklim izdanjima Dark Circle Festa održavali dodatni programi poput “Dark Beach Party”.