Rukometna utakmica Hrvatska - Danska

Hrvatska je u dosadašnjem tijeku kvalifikacija upisala pobjedu kod kuće protiv Italije i u gostima protiv Slovačke i u slučaju slavlja protiv Dankinja viza za Nizozemsku biti će izvađena.

Konferenciji su nazočili pročelnik za sport Grada Rijeke Veljko Karabaić, izbornik reprezentacije Vladimir Canjuga, kapetanica Miranda Tatari i direktor reprezentacije Ratko Balenović.

Uvodnu riječ imao je Veljko Karabaić koji je naglasio da je Rijeka spremna već danas odigrati utakmicu s Danskom donosno da su svi uvjeti za to već zadovoljeni dok su izbornik Canjuga te kapetanica Tatari pohvalili sjajnu atmosferu kojom reprezentacija zrači.

– Moram naglasiti da se u Rijeci stvarno lijepo osjećamo i sigurno ćemo sve učiniti da takvo raspoloženje zadržimo i poslije utakmice s Danskom, rekao je izbornik Vladimir Canjuga.

– Danska nam je veliki dužnik i vrijeme je da prekinemo njihov niz pobjeda, dodala je Tatari.

Ulaznice za ovu utakmicu koja počinje u srijedu u 18 sati u SC Zamet stoje 30 kuna a mogu se kupiti u TIC-u na Korzu, u SC Zamet, putem interneta ili dva sata prije utakmice na blagajni dvorane.