Damir Mišković: Danas ste mi dali novu energiju / Foto: HNK Rijeka
Foto: HNK Rijeka

Svaki član i pretplatnik HNK Rijeka, koji je u ponedjeljak pohodio Rujevicu, dobio je dokument “Rezultati poslovanja i strateški plan” u kojem je predstavljeno sve što je ostvareno u protekle četiri godine, od financijske analize, ulaganja, strategije samoodrživosti, te strategiju razvoja za iduće četiri godine.

Ponosan sam što sam Riječanin, drže me emocije. Hvala svima. Drago mi je da smo svi vjerovali – Damir Mišković– Ponosan sam što sam Riječanin, drže me emocije. Hvala svima. Drago mi je da smo svi vjerovali. Došli smo zbog nogometa i pomoći Rijeci. Zauzvrat ne  tražimo ništa. Rijeka ne može ići naprijed ako nema potporu navijača. Nadam se da će ovaj, a i novi stadion biti premali za sve navijače, rekao je Mišković i tako odmah stao na kraj svim pitanjima oko gradnje Kantride, te je još nekoliko puta kroz večer ponovio da će se stadion graditi čime je nagrađen gromoglasnim pljeskom.

– Ovo je klub svih nas i normalno je da naš rad podijelimo s vama. Cilj je davati potporu klubu bez obzira da li je prvi, drugi ili treći. Financijski smo stabilizirali klub, nikome nismo dužni, plaćamo sve zaposlene i dovodimo pojačanja i Rijeka je prepoznata kao brand u Hrvatskoj. Volim izazov i vjerujem da ćemo ići prema naprijed i biti na takvom nivou da će nas mnogi gledati iza leđa, rekao je Damir Mišković

Velike ovacije i skandiranje zaradio je trener Matjaž Kek.

Hvala svima što ste došli u ovakvom broju i to je veliki kompliment za
sve nas. Hvala ljudima koji su odgovorni za sve ovo i navijačima koji
nas nose – Matjaž Kek
Hvala svima što ste došli u ovakvom broju i to je veliki kompliment za sve nas. Hvala ljudima koji su odgovorni za sve ovo i navijačima koji nas nose. Ja se ovom prilikom još jednom ispričavam zbog poraza u Koprivnici u Kupu Hrvatske, ali i to je sastavni dio posla. Mi ćemo napraviti sve da Rijeka bude u budućnosti još bolja jer to je cilj svih nas, rekao je Kek.

Naravno, nije se mogla zaobići važnost infrastrukture i brzina kojom je u rekordnom roku izgrađen kamp.

– Brojke su impresivne, hvala svim ljudima koji su sudjelovali u projektu. U komunikaciji je bilo jasno da ovakav projekt u ovako kratkom vremenu se može realizirati s ljudima koji su ovdje i srcem, a ne samo zbog posla. Zato hvala svima, rekao je Dean Šćulac, dopredsjednik HNK Rijeka.

Prisutnima se obratio i direktor Vlado Čohar.

– Vrlo emotivno smo sve proživjeli u protekle četiri godine kada možda i nismo mogli vjerovati da je ovo moguće. U ime klupske logistike mogu obećati da ćemo se potruditi da budemo kvalitetniji, a gledajući sve ovo mogu reći da smo na dobrm putu, zaključio je Vlado Čohar.