U posljednjem, 9. kolu Cvijeta Mediterana Zimina je nakon samo 9 poteza remizirala s našom reprezentativkom Anom Berke, a brzom podjelom boda završene su i partije Drljević-Radiković i Vujnović-Medić. Bugarka Nadya Tončeva do posljednjih mogućnosti borila se sa sunarodnjakinjom Viktorijom Radevom, ali se na kraju morala pomiriti s remijem.

Jedino je Poljakinja Anna Kubicka u prekrasnom napadačkom stilu, sa žrtvom figure i kvalitete, pobijedila Slovenku Petru Kejžar. Pobjeda Olge Zimine apsolutno je zaslužena. Nanizala je 5 pobjeda uz 4 remija i jedina je ostala neporažena. O kvaliteti njenog ostvarenja najviše govori podatak da je popravila rejting za više od 5 bodova, iako je imala najveći rejting. Od naših predstavnica sjajan rezultat diobom četvrtog mjesta ostvarila je Ana Berke, koja je popravila rejting čak za 24 boda.

Solidna je bila i Anamarija Radiković sa + 8 rejting-bodova, a Patricija Vujnović i Mirjana Medić jako su podbacile. Patricija Vujnović je pokvarila rejting za 17, a Mirjana Medić čak za 35 bodova.

Rezultati 9. kola:
Kubicka-Kejžar 1-0, Drljević-Radiković remi, Zimina-Berke remi, Tončeva-Radeva remi, Vujnović-Medić remi.

Konačni poredak:
1. Zimina 7 bodova, 2.-3. Kubicka i Radeva po 6, 4.-5. Tončeva i Berke po 5, 6. Radiković 4, 7. Drljević 3,5, 8.-9. Vujnović i Medić po 3, 10. Kejžar 2,5 boda.