Utakmicu je obilježila jaka bura koja je uvelike utjecala na igru i otežavala igračima kontrolu lopte. Prvi pokušaji Rijeke stigli su u 12. minuti, ali udarci Lončara i Tomečaka s dvadesetak minuta završili su u bloku. I onda je stigao gol. Štefulj je odlično ubacio s lijeve strane, Čolak se odlično postavio i udarcem glavom matirao Livakovića – 1:0.

Dinamo se mogao vratiti već u 20. minuti. Nakon ubačaja s lijeve strane, Smolčić i Pandur su se sudarili, Petković je ostao sam pred praznom mrežom, ali udarac glavom otišao je pored gola. Čolak je bio blizu da izbije sam pred gol nakon asistencije Lončara u 28. minuti, a u sličnoj situaciji vratar Livaković bio je brži od napadača Rijeke u 44. minuti.

Rijeka je nastavak otvorila udarcem Halilovića (52′), u 54. minuti ponovo je do izražaja došla bura. Kadzior je ubacio, bura je ponovo utjecala na let lopte, Pandur je uspio uhvatiti loptu. Uslijedio je pokušaj ispucavanja, lopta je bez dodira završila u korneru.

Dinamo je pritiskao u nastavku, a Rijeka je imala priliku u 71. minuti. Halilović je povukao kontru, u završnici je Štefulj ušao s lijeve strane u kazneni prostor, ali sjajan udarac otišao je pored gola.

Rijeka – Dinamo 1:0

Kup: četvrtfinale

Rijeka: Pandur, Tomečak (od 90′ Raspopović), Escoval, Velkovski, Smolčić, Halilović, Lepinjica, Lončar (od 75′ Acosty), Andrijašević, Štefulj, Čolak

Dinamo: Livaković, Majer (od 63′ Gavranović), Gojak, Petković, Leovac (od 77′ Ćuže), Moro, Stojanović, Perić, Dilaver, Kadzior (od 71′ Hajrović), Oršić