Rijeka je u prvom poluvremenu bila bolja momčad iako je veći dio Osijek imao rezultatsku prednost. Osim posjeda na otvaranju domaćin nije napravio previše, a poveo je u osmoj minuti nakon jedne nevjerojatne pogreške u obrani Rijeke.

Mamić je odigrao prekratku povratnu loptu u situaciji koja nije mirisala na gol. Šorša je iskoristio dar i poentirao – 1:0.

Kvržić je opasnim udarcem u 18. minuti najavio riječki pritisak, a tri minute kasnije Rijeka je stvorila 100 postotnu priliku. Lončar je sjajno prošao i podvalio loptu za Čolaka čiji je udarac u sjajnoj prilici obranio Malenica.

Samo dvije minute kasnije Heber je lijepo pucao, Malenica kratko odbio, ali vratar Osijeka uspio je skratiti kut i obraniti i udarac Čolaka. U 30. minuti Heber je ostao sam nakon ubačaja, ali udarac glavom otišao je preko gola.

I onda je Rijeka naplatila pritisak. Lončar je izveo korner, a Čolak sjajno pogodio glavom – 1:1. Rijeka je sjajno krenula u nastavak, Kvržić je podvalio loptu za Čolaka, ali Malenica je opet izašao kao pobjednik.

U 52. minuti Heber se sjurio prema golu, njegov ubačaj kratko je odbila obrana Osijeka, Mamić je natrčao ali udarac je blokiran. Samo minutu kasnije Heber je opet ubacio, Kvržić spretno pucao glavom, ali Malenica je još jednom bio odličan.

I u 54. minuti Rijeka je ponovo naplatila odličnu igru. Nakon ubačaja i kornera, obrana Osijeka nije dobro reagirala i Čolak je snažnim udarcem ljevicom pospremio loptu u mrežu – 1:2.

Rijeka je do trećeg gola mogla u 57. minuti, Malenica je loše reagirao nakon ubačaja, ali Heber nije iskoristio pogrešku.

Osijek je zatim krenuo po remi, najčešće se oslanjajući na duge lopte koje su u nekoliko navrata stvorile problem Rijeci, ali bez posljedica.

Na drugoj strani, u 78. minuti, Kvržić je snažno pucao, ali Malenica je bio spreman. U 88. minuti Marić je pucao nakon ubačaja pored istrčalog Sluge, lopta je već išla u mrežu kada je Lončar sjajnom reakcijom spasio gol.

Osijek – Rijeka 1:2

Osijek: Malenica, Lončar, Gutieri, Boban, Šorša, Mudražija (od 58′ Bočkaj), Škorić, Pušić, Marić, Hajradinović, Ćavar (od 76′ Špoljarić)

Rijeka: Sluga, Raspopović, Župarić, Punčec, Mamić, Pavičić, Lončar, Kvržić, Gorgon (od 90′ Grahovac), Heber (od 80′ Acosty), Čolak (od 90′ Escoval)