Tijekom lipnja triatlonci riječkog kluba Rival na raznim su natjecanjima ostvarili izvrsne sportske rezultate.

Jedini hrvatski paraolimpijac Antonio Franko na 2022 World Triathlon para kupu u francuskom Besanconu na sprint utrci osvojio je 3. mjesto u PTS4 kategoriji. Aktualni prvak Hrvatske Gabrijel Barac na 2022 Triathlon junior kupu u austrijskom Welsu  natjecao se u sprint utrci (750 m plivanje, 20 km bicikliranje i 5 km trčanje) koju zbog pada, nažalost, nije završio. Juniorska prvakinja Hrvatske Aurora Valinčić na 2022 World Triatlonu za pokal Istre u slovenskom Kopru zauzela je 6. mjesto u sveukupnom ženskom poretku u supersprint utrci (375 m plivanje, 10 km bicikliranje i 10 km trčanje), dok je senior Davor Varga na 2022 Prvenstvu Hrvatske u olimpijskom triatlonu u Bilju kraj Osijeka zauzeo sveukupno 8. mjesto i 2. mjesto u dobnoj skupini za muškarce do 25 godine u standardnoj utrci (1,5 km plivanje, 40 km bicikliranje i 10 km trčanje).

Jedini hrvatski paraolimpijac Antonio Franko na 2022 World Triathlon para kupu u francuskom Besanconu na sprint utrci osvojio je 3. mjesto u PTS4 kategoriji

Rivalovci su nastavili sa sudjelovanjima na natjecanjima pa je tako Antonio Franko sudjelovao u sprint utrci na 2022 World Triathlon para kupu u španjolskoj Coruni, dok su ostali Rivalovci nastupili u sprint utrkama 2. kola Hrvatske triatlon lige u Slavonskom Brodu.

Svi oni ostvarili su izvrsne rezultate. Antonio Franko zauzeo je 3. mjesto u PTS4 kategoriji, Gabriel Barac 1. mjesto među juniorima i 1. mjesto u ukupnom poretku, Aurora Valinčić 3. mjesto među juniorkama, Blaž Barac 2. mjesto u dobnoj skupini muškaraca do 45 godina i Davor Varga 3. mjesto u dobnoj skupini muškaraca do 25 godina.

Istaknute nastupe imali su i ostali Rivalovci Borna Dobravac, Lovro Dobravac, Dominik Oblak i Einar Miletić.

Rivalovci nastavljaju sa svojim treninzima i nadaju se dobrim rezultatima u ostatku ove triatlonske sezone u kojoj obilježavaju 20 godina postojanja kluba.