U sklopu nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ ovih dana objavljen je video spot u kojemu podršku kampanji izražavaju mnogi naši poznati sugrađani.

Damir Urban svoju je „Iskru“, pjesmu koja je ove godine dobila nagradu Porin za Pjesmu godine, odlučio upotrijebiti kako bi podržao kampanju, a njemu su se pridružili Saša Antić iz grupe TBF, neponovljiva Gabi Novak, jake snage emisije „Nedjeljom u 2“ – Maja Sever i Aleksandar Stanković te glumci Nina Violić, Janko Popović Volarić i Rade Šerbedžija, uz poznatog psihologa i bivšeg voditelja obrazovne reforme, Borisa Jokića.

Kampanjom „Moje mjesto pod suncem“ do kraja godine želi se prikupiti 1,2 milijuna kuna za potpunu adaptaciju i opremanje solidarnog centra „Moje mjesto pod suncem“, namijenjenog za sustavan rad sa socijalno isključenom djecom i njihovim obiteljima u Rijeci.

Moje mjesto pod suncem je program udruge CeKaDe iz Rijeke, koji već šestu godinu intenzivno radi na osnaživanju, edukaciji i raznim vrstama pomoći djeci i obiteljima ispod ruba siromaštva. Cilj im je prekinuti krug siromaštva djece-korisnika programa i pomoći im da uspiju na temelju vlastitih sposobnosti, a ne socijalnog konteksta u kojem odrastaju.

"Moje mjesto pod suncem" pomaže djeci ispod ruba siromaštva

“Moje mjesto pod suncem” pomaže djeci ispod ruba siromaštva

Kampanju možete podržati izravnom uplatom na broj računa ili pozivom na donatorski broj 060 80 20 25 (cijena poziva: fiksni 3,75 kn/poziv, mobitel 5,05 kn/poziv).

Partner u realizaciji nacionalne donatorske kampanje „Moje mjesto pod suncem“ u organizaciji udruge CeKaDe je Sveučilište u Rijeci, a kampanja se provodi uz pokroviteljstvo Primorsko-goranske županije i Grada Rijeke.

Pratite novosti vezane za kampanju „Moje mjesto pod suncem“ na društvenim mrežama Instagram i Facebook i službenoj web stranici programa “Moje mjesto pod suncem”.