Za temu ovogodišnje Božićne revije izabran je crtić “Frozen”. Scenarij i koreografiju revije zajednički potpisuje cijeli stručni tim (Valeria Petrachina, Aleksandra Saršon Pezelj, Monica Lazarić, Jelena Garabiljević, Marija Šavko, Rebecca Domika, Marta Jeličić, Ivana Host, Iva Matanović i Tara Pavić) koji je priču prebacio u bazen,
dok tradicionalno izvrsnu scenografiju i izradu kostima potpisuje Aleksandra Saršon Pezelj.

Iza plivačica i trenerica Primorja Aqua Marisa još je jedna uspješna sezona koju su ispratile na tradicionalnoj Božićnoj reviji održanoj 19. prosinca pred prepunim tribinama Bazena Kantrida. Svi koji vole sinkronizirano plivanje pozdravili su nastupe 90 plivačica od kojih je najmlađa imala 4, a najstarija 19 godina. Revija je započela službenim dijelom u kojem su nagrađene plivačice koje su ostvarile najbolje rezultate u sezoni 2017/2018, koje su bile najredovitije na treninzima te koje su nastupile za mlađejuniorsku i juniorsku
reprezentaciju. Dodijeljena su i priznanja za desetogodišnji vrijedan i uspješan rad te posebno priznanje.

Najbolje plivačice Primorje Aqua Marisa su:

 • KADETKINJE:
  1. Antonija Tadić; 2. Lena Glavačević; 3. Tara Turalija
 • MLAĐE
  JUNIORKE: 1. Ivana Radetić; 2. Ivona Stojšić; 3. Maria Glavačević
 • JUNIORKE:
  1. Matea Butorac; 2. Magdalena Radovčić; 3. Petra Juranović
 • SENIORKE:
  1. Matea Butorac; 2. Rebecca Domika; 3. Tea Mustać

Ukupno najuspješnija plivačica u protekloj sezoni  je Matea Butorac.

Tea Mustać, Petra Juranović, Maria Glavačević, Ivona Stojšić, Ivana Radetić i Andrea Kosanović nagrađene su za deset godina vrijednog i uspješnog treniranja i nastupanja za Primorje Aqua Maris.

Iza plivačica i trenerica Primorja Aqua Marisa još je jedna uspješna sezona koju su ispratile na tradicionalnoj Božićnoj reviji održanoj 19. prosinca pred prepunim tribinama Bazena Kantrida. Svi koji vole sinkronizirano plivanje pozdravili su nastupe 90 plivačica od kojih je najmlađa imala 4, a najstarija 19 godina.

Klub je posebno ponosan na svoje reprezentativke koje su sudjelovale na Europskom prvenstvu za juniorke u finskom Tampereu i Svjetskom prvenstvu za juniorke u Budimpešti te Mediterranean Cupu za mlađe juniorke u Sevilli na kojima su ostvareni i zapaženi rezultati. To su: Magdalena Radovčić Matea Butorac, Petra Juranović, Ivana Radetić, Ani Jurković i Katja Turković (članice juniorske reprezentacije) te Maria Glavačević (članica reprezentacije mlađih juniorki).

Dodijeljena su i dva posebna priznanja: Rebecci Domiki za njenu dugogodišnju uspješnu karijeru plivačice koju od ove sezone nastavlja kao trenerica te Mladenu Juranoviću za dugogodišnje aktivno sudjelovanje u radu Kluba.

Nakon dodjele zasluženih priznanja započela je revija koju su plivačice završile formiranjem broja 2019 čime su pozdravile oduševljenu publiku i pozvale ih da i nadalje prate njihove uspjehe u novoj sezoni 2018/2019.