Francuski Blachere Illumination u svom godišnjem izdanju magazina „Light Magazine“ najboljih svjetskih primjera blagdanske dekoracije, uvrstio je i Rijeka advent. Riječ je o jednom od najpoznatijih globalnih proizvođača svjetlosnih dekoracija, koji je riječkoj dekoraciji posvetio čak dvije stranice.

“Iznimno veseli činjenica da su Rijeka i Rijeka advent prepoznati kao jedan od svjetskih primjera gradova u vrijeme blagdana. To je i nagrada velikom radu uloženom u osmišljavanje ove manifestacije ali i potvrda da su sva ulaganja u Rijeka advent itekako opravdana. Također, naći se među drugim blagdanskim prijestolnicama je svjetska promidžba Rijeka adventa i našeg grada kao cjelogodišnje turističke destinacije.“ rekao je gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel.

Nastavak je ovo uspješne dugogodišnje suradnje i izuzetno nam je drago da se suradnja Turističke zajednice grada Rijeke i Grada Rijeke sa ovim najpoznatijim proizvođačem dekoracije pokazala izuzetno uspješnom kako za naše brojne goste i sugrađane koji već drugu godinu zaredom uživaju u centru grada i trgovima u predivnoj dekoraciji, tako i za izuzetnu promociju koju postižemo preko brojnih objava koje odlaze u svijet i posebno ovakvom duplericom koju je Rijeka advent dobio u godišnjem izdanju magazina Blachere Illumination.

„Suradnja Blachere Illumination i Rijeke se nastavlja ove godine i izuzetno nam je drago da možemo najaviti nove promidžbene aktivnosti koje provodimo zajedno s partnerima na tržištu. Ove godine Rijeka advent i Blachere Illumination predstavljaju se na jednom od najvećih svjetskih sajmova posvećenih dekoraciji. Vjerujemo da će to biti izuzetna čast i reklama koju Rijeka Advent može dobiti jer će biti promovirana dodatno uz druge svjetske destinacije. Odlična reklama ne samo za Rijeku i Rijeka Advent već i za Kvarner i Hrvatsku“ istaknuo je direktor Turističke zajednice grada Rijeke, Petar Škarpa.