Likovne radionice će se održavati  od četvrtka do subote u Galeriji Juraj Klović (na placi) Verdijeva 19 b, Rijeka tijekom srpnja 2022.

Voditeljica prvog programa po redu biti će Izabela Peculić, prof. likovne kulture, a radionica će trajati od četvrtka 07. 07. do subote 09. 07.2022. od 10,30 do 12,00. Radionica će se baviti izradom nakita od papira.

Programi su besplatni.

U radu polaznici će se na zabavan i poučan način upoznati sa osnovnim pojmovima vezanim uz likovnost i primijenjenu umjetnost. Cilj nam je potaknuti maštovitosti, kreativnosti te stvaranje različitih kreacija. Svaki pojedini polaznik potiče se na izražavanje sebe kroz umjetnost. Polaznici likovno – kreativnih radionica kroz nadahnuto stvaranje usvajaju, ne samo razne tehnike rada, već i koncentraciju te razvijaju sposobnost pronalaženja alternativnih rješenja i razmišljanja. Radi se u zanimljivom okruženju prostora naše galerije, gdje se uvijek može pogledati i na poseban način doživjeti trenutna izložba.

Djeca razvijaju kreativnost i maštu u vizualnoj komunikaciji stječu nova prijateljstva i iskustva kvalitetno provodeći svoje slobodno vrijeme.

S obzirom na ograničeni broj sudionika (maksimalno 12 osoba) potrebna je obavezna najava na hdlur@ri.t-com.hr