Bilo je ponuda od završetka sezone, ali odmah sam rekao da želim ostati u Rijeci i to mi je bila prva i jedina želja. Sve mi se svidjelo u Rijeci, od ambijenta, navijača, atmosfere, ekipa, sveukupnoi klub i grad sposebno. Prezadovoljan sam u Rijeci, rekao je Anton Krešić.

Krešić je tek danas službeno postao igrač Rijeke budući da mu je posudba trajala do kraja lipnja, te su nakon toga odrađene sve potrebne radnje da bi se transfer i tehnički zaključio. Stasiti branič je upravo zbog činjenice da mu je još bila aktivna posudba mogao trenirati i igrati za Rijeku u pripremnom periodu.

– Imamo odlične uvjete u Kranjskoj Gori, dobro se pripremamo i vjerujem da ćemo opet biti pravi. Atmosfera u ekipi je super, novi igrači su se odlično uklopili, čeka nas duga sezona, rekao je Krešić koji je lani bio dio riječke obrane, ali je ujedno postigao i neke važne golove, u prvenstvenom slavlju na Poljudu (3:1) i pobjedi protiv Osijeka (3:2) u polufinalu Kupa Hrvatske.

– Očekujem da bude bolja od prošle, da osvojimo neki trofej. Primarno je da krenemo s pozitivnim rezultatom u prvenstvu i Europi i idemo utakmicu po utakmicu. Ne pznajem najbolje švedsku ekipu, ali očekujem tvrdu i borbenu S bilo kime u Europi igramo bit će teško, dat ćemo sve od sebe očekuejmo pozitivan rezulat,

– Nakon finala Kupa otišao sam nekoliko dana na odmor, kad sam se vratio počeo sam s pripremama i treningom. Sada zajedno naporno radimo i jedva čekamo da počne sezona, zaključio je Anton Krešić.