Peek&Poke

U godini “apokalipse” naravno osim svih prirodnih nepogoda kao šećer na kraju napali su nas vanzemaljci. Devastirali su našu majčicu Zemlju, svojim oružjem onesposobili su sve konvencionalno i ono manje konvencionalno naoružanje a šačica preživjelih “bori” se protiv njih dobrim starim “kamenjem”. No, ni oni nisu ostali dužni. Ne zna se tko je ozračen te će se ulazak u Peek&poke dodatno provjeravati Geigerovim brojačem a oni neozračeni (ajde i ozračeni), na raspolaganju će imati “radioaktivne“ napitke,….Za podizanje “borbenog” morala na ekranima će se vrtjeti poznati trash filmovi 50tih i 60tih godina sa poznatom temom kako smo kao ljudska civilizacija odbili tiho otići u Noć. A u godini kad su Maje poodavno predvidjele što nas čeka, tako i sve naše nositeljice imena Maja, u Peek&pokeu čeka posebno iznenađenje.

Zbog nastale apokalipse i nedostatka izvora pitke vode i hrane okupljenima u periodu od 22:00 do 23:00 dijelimo humanitarnu pomoć i medicinsku skrb. „Preživjeli“ će slušati riječi proroka i kakvu nam se budućnost sprema nakon 27.01.2012.

Da bi sve ostalo u revijalnom tonu, posjetitelji će moći kupiti autentične Peek&Poke suvenire, apokaliptični kalendar “Čki čki” po akcijskoj cijeni a prihod ide “obrani” od “vanzemljaka”, nabavi još po koje vitrine, našoj učionici i da bi, zajedno s Vama dočekali i Noć muzeja 2013.