Astronomski centar Rijeka

Glazbena zvjezdana šetnja, predstavljena danas u ACR-u, posvećena je poznatim skladbama, šansonama i arija iz domaćih i stranih mjuzikala te opera.

Program su predstavili voditeljica Astronomskog centra Andrea Cvitan, osnivač i voditelj ansambla Intermezzo Mensur Puhovac, glazbeni urednik ansambla Mladen Lenac te glumac Zdenko Botić.
 
Na repertoaru će, uz domaće uspješnice, biti i poznate strane skladbe poput “O mio bambino caro” Giacoma Puccinija, zatim “Memory” iz Weberova mjuzikla Cats i mnoge druge skladbe.  Glazbene songove izvoditi će Anamarija Knego Vidović, Nina Simčić, Lenac Mladen i Mensur Puhovac, dok će Zdenko Botić, dramski glumac i prvak HNK Ivana pl. Zajca voditi posjetitelje u nezaboravnu šetnju zvjezdanim nebom. Riječani i njihovi gosti imat će tako priliku u Astronomskom centru, uživati u repertoaru ansambla Intermezzo, kojeg čine redovni članovi Hrvatskog narodnog kazališta i koji je u šest godina svog postojanja nastupao diljem Hrvatske, u Sloveniji i Italiji.
 
Članovi Intermezza uputili su poziv Riječanima da dođu na koncert na Astronomskom centru Rijeka, koji, prema njihovim riječima, predstavlja odlično mjesto za održavanje različitih umjetničkih programa.

Više na Rijeka.hr.