Održani sportski turniri za Dan MO Turnić

Za MO Turnić osvojio je prvo mjesto, pehar i zlatnu medalju, šahist Bojan Šikanjić. Drugo mjesto pripalo je također Turniću, a osvojio ga je Ivica Špika. Brončana medalja za treće mjesto pripala je Bošku Maliću iz MO Srdoči.

Dvadeset kartaša ogledalo se u briškuli i trešeti. Prvo i drugo mjesto osvojili su predstavnici Boćarskog kluba “Mario Gennari”, a treće mjesto je pripalo predstavnicima MO Škurinjska draga, Ivi Milardoviću i Rajku Banu.

Mali šahisti pridonijeli su takmičarskom duhu, te je  u ozbiljnoj borbi zlatnu medalju osvojio Filip Šupuković, srebrnu Adelina Hisenaj, a brončanu Mario Frlić. Osim pehara i odličja podijeljene su i utješne nagrade naših sponzora, pa im i ovom prilikom srdačno zahvaljujemo. Našem slavlju su se pridružili: Plodine d.d., “Istravino”, Izdavačka kuća “Adamić” d.o.o. , Nova revija / Sportplus/, Ljekarna Malnar-Ćosić, Kaffe bar “Đir”, Pekara “Arena”, Knjižara “Prizma”, Željko Malić i Pizzeria “Van Gogh”.

Uz sportska takmičenja održavala se i likovna radionica Likovnog društva “Kvarner”. Slikari amateri uz ostale radove, oslikali su i zajedničko platno, te tako nastali slikarski uradak poklonili Mjesnom odboru Turnić. Poklon je predsjedniku Vijeća MO Viktoru Požgaj uručio predsjednik Likovnog društva Željko Delač.

(D.B.)

Oznake