Na natječaju mogu sudjelovati svi ljubitelji fotografije s područja Rijeke, Hrvatske i susjednih zemalja. Primaju se crno-bijele i fotografije u boji, neovisno o tehnici obrade, u digitalnom obliku.

Tema izložbe je žena kao i sve ono što je tematski povezano uz pojam žena; od portreta, aktova, sporta, posla, zanimanja i sl. Izbor fotografija za izložbu i dodjelu nagrada izvršit će povjesničarka umjetnosti Jasna Rodin.

Radovi se primaju do 25. 2. 2022. godine do 24,00 sata, a više informacijam dostupno je na mrežnim stranicama Foto kluba Color.

Upis novih članova

Foto klub Color poziva i na upis novih članova, sastanci se održavaju dva puta mjesečno. Inicijalni ovogodišnji sastanak održat će se u četvrtak, 10. veljače, s početkom u 18 sati. Tom prigodom planirano je putopisno predavanje Ivice Nikolca pod nazivom „Kroz Jordan, od mistične Petre do fascinantne pustinje Wadi Rum i obale Mrtvog mora“.

Na sastancima članova kluba i ubuduće će se planirati razni sadržaji vezani uz fotografiju, od analize portfolia do predstavljanja alata za obradu fotografija i sl.

(Fotografija Nenada Martića “Eva, Sole sole” sa 17. izložbe “Žena”)