Kroz dvije večeri nastupilo je dvanaest izvrsnih bendova: Freaktion, Hand of Apollo, Zenoth, Soulcase, FANAA, Gužva u 16ercu, Johhny Quid, The Low Kicks, Sick Sheets, Fervent Inc., Restelss Sea i Atheist Rap.

Glazbenicima koji su se prema mišljenju Udruge Ri Rock u protekloj godini istaknuli svojim trudom i radom na sceni dodijeljene su i ovogodišnje nagrade Ri Rock festivala, i to u sedam kategorija.

Nagradu za najboljeg izvođača 2021. godine osvojila je grupa Mrave Brojim, dok je nagrada Nove nade 2021. pripala grupi Soulcase.

Nagradu „Ivica Vrkić” za singl 2021. godine osvojila je pjesma „The Deceiver“ metal grupe Kryn.  Nagrada za najbolji spot 2021. godine pripala je grupi She Is Chaos za pjesmu „Widow Lamb“ redatelja Artema Dushkina, za najbolji album 2021. grupi Žulj za pjesmu „Kultura“, za najbolji „art“ izgled albuma za 2021. grupi The Freak Folk of Mangrovia za album „Temple of The Second Moon“ za čiji vizualni izgled je zaslužan Samuel Bullen, a za „T-shirt“ art 2021. godine nagrađena je grupa Mamut za pjesmu „All Things Rotten“.

Osim Ri Rock Kipićem koji je ove godine izradila ekipa iz RiUse centra, pobjednici su nagrađeni i drugim bogatim nagradama koje su omogućili pokrovitelji festivala.

Kako nam je bilo na Ri Rocku, pogledajte u prilogu!

Kalendar događanja