Foto klub Color u prosincu 2021. godine u Galeriji Filodrammatice organizirao je 8. salon crno-bijele fotografije 100+1, jedinstven kako po konceptu tako i po visokim estetskim kriterijima. Riječ je o natječajnoj izložbi na kojoj je zastupljeno 49 autora iz Hrvatske, Slovenije i Srbije i koja je bila sastavni dio programa Javnih potreba u tehničkoj kulturi Grada Rijeke u 2021.

Izložba je u veljači gostovala u Splitu u Galeriji Foto kluba Split u Marmontovoj ulici, gdje je izazvala dobar odjek u medijima.

S obzirom na to da je selektor izložbe bio Branislav Brkić, ugledni srpski fotograf i predsjednik Foto saveza Srbije, izložba je pozvana da gostuje u Beogradu, 7. svibnja 2022. u Galeriji Kulturne ustanove Parobrod, u strogom centru Beograda. Prilika je to za predstavljanje dosega kulture našeg grada u inozemstvu. Otvorenje izložbe je 7. svibnja u 20 sati, a izložba će se moći pogledati naredna dva tjedna.

Katalog izložbe dostupan je na poveznici: https://www.mojarijeka.hr/wp-content/uploads/2022/05/Katalog-8.-Salon-crno-bijele-fotografije-1001.pdf