Na stepenicama pored hotela Bonavia Plava Laguna u centru Rijeke posjetitelji će moći pogledati 10 modnih revija i uživati u novim modnim kolekcijama za nadolazeću sezonu.

“Nakon dvije godine pauze Rijeka će napokon dobiti ono što stvarno dugo priželjkuje”, rekla je direktorica Riječkih stepenica Ivana Delač i tako najavila veliki povratak modne scene.

Kolekcije za jesen/zimu 2022 predstavit će Showroom Antonela, Talijanska škola mode i dizajna Callegari sa zagrebačkim modelisticama Vericom Milošević i Natalijom Skendrović, zagrebačkim stilisticama Nikolinom Kožarić i Majom Sunko, riječkim modelisticama Ljiljanom Marinković, Sanelom Krasnić, Verom Jelenović i Ivanom Bolković.

Na 14. Riječkim stepenicama kolekciju će prikazati i nakit Infinity Design by Iva Bruketa, Kalisi Design, ekstravagantna odijela Mondo uomo, brand La Tramp s interesantnim torbicama od recikliranog papira, učenici Srednje trgovačka i tekstilne škole iz Rijeke, Ghetaldus Rijeka s kolekcijom dioptrijskih i sunčanih naočala za muškarce, a pod Udruženjem obrtnika Rijeka predstavit će se My Leather Story Patrizije Sertić, Lilium Suzane Mužić, Butik Rival Senke Mitrović, Code By Botun Duške Radotović, Ela obrt za krojačke usluge Sandre Jamić i Salon Dajana Dajane Hlača. Četrnaesto izdanje zatvorit će modna revija Max Mara powered by Amec Rijekatekstil.

Ulaz na manifestaciju je slobodan

Ulaz na manifestaciju je slobodan

Trendove u kosi za jesen predstavit će stilisti studija Perman, a make-up novitete Paola Peček i Patrizia Jaklin. S terase hotela Bonavia Plava Laguna iz Natuzzi Rijeka kornera dizajniranog u vidu dnevnog boravka, brojne poznate osobe javljat će se u televizijski prijenos uživo na televiziji Kanal Ri u pauzama između modnih revija.

Ulaz na 14. Riječke stepenice je slobodana najsretnije gledatelje očekuju i pokloni od Jgl i Mode&Ljepote.

Pokrovitelji manifestacije su Grad Rijeka i Turistička zajednica grada Rijeke te Hotel Bonavia Plava Laguna, a brončani sponzori JGL, Adriatic osiguranje, Natuzzi Rijeka, Vivian Estetics i Destilerija Aura.

Kalendar događanja

Festival
 • 26.06.
 • (17:00)

Otvaranje festivala “Tobogan” uz dječje radionice, koncert i projekciju u dvorištu Dječje kuće

Pik.nik@park.ing u srijedu 26. 6. kao središnja aktivnost početka Tobogana bit će jedno veliko veselje!...

Detaljnije

Promocija
 • 27.06.
 • (19:00)

Predstavljanje novog romana “Visoke trave” pisca, kolumnista i glazbenika Zorana Žmirića

Uz autora, o knjizi će govoriti gitarist, autor i producent Vlado Simcich Vava, a razgovor će moderirati Frakturin glavni urednik Seid Serdarević. ...

Detaljnije

Razgovor
 • 29.06.
 • (19:00)

Ljetna priča iz Benčića: Speedating budućnosti

Neformalni razgovori o budućnosti u manjim grupama na više lokacija u art-kvartu. Odmičemo se od apokaliptičnih vijesti i pričamo o pozitivnim modelima budućnosti....

Detaljnije

Predstava
 • 29.06.
 • (18:00)

Riječke ljetne noći: „Tiha noć“ povodom stote obljetnice rođenja Miljenka Smoje

Gostovanje Drame Hrvatskoga nacionalnog kazališta Split na Riječkim ljetnim noćima ...

Detaljnije

Film
 • 01.07.
 • (19:00)

Pozdrav s Riječke rivijere: Otvorenje festivala na Molo longu

Između dvije dizalice očekuje nas ambijentalno ozvučenje podmorja riječke luke te izložba ‘Kulturizam’ galerije SKC, a na Molo longo uplovit će i Liburnia Film Festival...

Detaljnije

Koncert
 • 12.07.
 • (20:00)

Riječka zvečka: Neno Belan i Fiumens, Pips, Chips & Videoclips i Nola

Popularni riječki koncertni serijal Zvečka i ovo ljeto nudi puno sjajne zabave kroz dva vruća vikenda nabijena kvalitetnim glazbenim imenima...

Detaljnije