Vi se nalazite: Moja Rijeka Vijesti

Vijesti

Izdvojeno

Ostalo

 • Otvorenje 29. rujna u Centru Zamet

  17. Croatia Open: Rijeka ponovno domaćin jednom od najvećih europskih karate turnira

  pročitaj višeOd 29. rujna do 1. listopada u Centru Zamet će se održati Međunarodno otvoreno prvenstvo Hrvatske u karateu, 17. Croatia Open. Na jednom od najvećih europskih karate turnira očekuje se oko 1800 natjecatelja iz 25 zemalja. Na natjecanju sudjeluju sve dobne skupine i discipline u karateu, koji dolaze iz svih dijelova svijeta, od Europe, Sjeverne Amerike, Australije i Afrike.

  26.09.2017.

  Tagovi:
 • Program unapređenja poslovanja poduzeća

  Step Ri poziva na besplatnu poslovnu edukaciju

  pročitaj višeStep Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci objavio je poziv za dostavu prijava za Program unapređenja poslovanja poduzeća s potencijalom za rast koji se provodi u sklopu projekta Europska poduzetnička mreža. Sudjelovanje u programu je besplatno, a broj polaznika je ograničen.

  26.09.2017.

  Tagovi:
 • Reproduktivna prava i tržište rada

  Okrugli stol o odnosu politike prema majčinstvu i radu u Filodrammatici

  pročitaj višeU organizaciji udruge PaRiter, u utorak, 26. rujna 2017. u 18 sati, u Filodrammatici će se održati okrugli stol "Odnos politike prema majčinstvu i radu: postoji li i kako se manifestira diskriminacija", čija je ideja protumačiti učestalost diskriminacije žena kroz prizmu majčinstva, bilo kada traže posao ili su već zaposlene, te ponuditi rješenja koja bi mogla stati na kraj ovom problemu.

  26.09.2017.

  Tagovi:
 • PU primorsko-goranska

  Tjedno izvješće o prometu

  pročitaj višeProteklog tjedna na području Policijske uprave primorsko-goranske dogodile su se 62 prometne nesreće, od kojih su tri bile teže, a 59 lakših. U prometnim nesrećama pet je osoba teže, a deset je osoba lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 594.100 kuna.

  26.09.2017.

  Tagovi:
 • Riječko kazalište opet pobjeđuje sebe!

  Sa Shakespeareom u novu sezonu HNK Ivana pl. Zajca

  pročitaj više"Pod motom Opet pobjeđujemo sebe! doista udarnički ulazimo u novu sezonu – koncertom Juranić & Jurinić svečano je otvaramo, a odmah potom nastavljamo sa Shakespeareom”, kazao je intendant Marin Blažević na konferenciji za novinare održanoj u mezzaninu HNK Ivana pl. Zajca.

  25.09.2017.

  Tagovi:
 • FOTOGALERIJA

  Gradonačelnik primio najbolje srednjoškolce i njihove mentore iz područja znanosti i umjetnosti

  pročitaj višePredstavnici Grada Rijeke održali su prijam za učenike i nastavnike – mentore riječkih srednjih škola koji su postigli prvo, drugo i treće mjesto, odnosno sudjelovali na državnoj i međudržavnoj razini natjecanja, susreta i smotri u znanstvenom i umjetničkom području u školskoj 2016./2017. godini.

  25.09.2017.

  Tagovi:
 • Prostor plus opet okupio umjetnike iz Hrvatske i inozemstva

  Festival Periskop u listopadu okuplja suvremenu plesnu scenu u Rijeci

  pročitaj višeU Rijeci će se od 7. do 15. listopada održati drugo izdanje Periskopa – festivala suvremenog plesa i pokreta s ukupno trinaest izvedbi i tri edukativna programa. Tijekom osam izvedbenih dana očekuju nas premijere i gostujuće izvedbe, program Novi horizonti, predstavljanje riječkih autora, predstave i radionice za djecu te radionica plesne kritike.

  25.09.2017.

  Tagovi:
 • Od 29. rujna do 1. listopada

  Prvi jubilej Rijeka Nautic Showa uz 70 izlagača

  pročitaj višeU Rijeci će se od 29. rujna do 1. listopada 2017. održavati 5. Rijeka Nautic Show. Svečanim otvorenjem u petak u 11 sati, započet će jubilarno izdanje sajma na kojem će se predstaviti sedamdesetak proizvođača plovila, opreme i ponuđača različitih usluga u nautici.

  25.09.2017.

  Tagovi:
 • Predavanje u Američkom kutku

  Informirajte se o mogućnostima studiranja u SAD-u!

  pročitaj višeAmerički kutak Rijeka i Institut za razvoj obrazovanja iz Zagreba, u suradnji s Veleposlanstvom SAD u Hrvatskoj, za učenike i studente organiziraju informativno predavanje o mogućnostima studiranja u SAD-u koje će se održati u srijedu, 27. rujna 2017. od 13 do 14 sati u American Corneru Rijeka (Ogranak Trsat Gradske knjižnice Rijeka/prizemlje Dvorane mladosti).

  25.09.2017.

  Tagovi:
 • FOTOGALERIJA

  Crni baloni u spomen na ubijene žene žrtve nasilja

  pročitaj višePuštanjem crnih balona u spomen na žene ubijene u obiteljskom okruženju Rijeka se pridružila drugim hrvatskim gradovima u simboličnim obilježavanju Nacionalnog dana borbe protiv nasilja nad ženama. Kolona sa crnim balonima okupila se ispred Informativnog centra za prevenciju kriminaliteta u Ulici Dolac i u tišini krenula do Korza, gdje je priređen performans s naglaskom na poruku o tome kako je nasilje nad ženama značajan društveni problem.

  22.09.2017.

  Tagovi:
 • Oprez!

  Večeras se zaprašuju komarci, zatvorite prozore!

  pročitaj višeDezinsekcija će večeras, iza 20.30 sati, suzbijati komarce na području grada Rijeke, tzv. adulticidnim tretmanom protiv komaraca. Riječ je o suzbijanju letećih oblika komaraca na otvorenom prostoru, toplim ili hladnim zamagljivanjem te postupcima orošavanja.

  21.09.2017.

  Tagovi:
 • VIDEO: Europski tjedan mobilnosti

  Studenti ukrasili, a učenici oslikali Ciottinu ulicu

  pročitaj višeU srijedu, 20. rujna 2017. godine, u okviru Europskog tjedna mobilnosti u Ciottinoj ulici koja je pretvorena u pješačku zonu održalo se nekoliko edukativno-zabavnih aktivnosti te glazbeni program.

  21.09.2017.

  Tagovi:
 • U tijeku prijave

  Novi ciklus besplatne Škole za razvedene roditelje u Dječjem domu "Tić"

  pročitaj višeU četvrtak, 5. listopada, u Dječjem domu „,Tić” Rijeka, na adresi Beli Kamik 11 (Brajda), započinje novi ciklus "Škole za razvedene roditelje". Riječ je o besplatnom programu psihološke podrške razvedenim roditeljima koji će se kroz pet susreta održavati do 2. studenog 2017., svakog četvrtka od 17 do 18.30 sati.

  21.09.2017.

  Tagovi:
 • Na raspolaganju 14.000 stipendija

  Uskoro 6. sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci

  pročitaj višeInstitut za razvoj obrazovanja organizira 6. po redu Sajam stipendija i visokog obrazovanja u Rijeci, koji će se održati 19. listopada 2017. na Sveučilištu u Rijeci u zgradi Sveučilišnih odjela, Radmile Matejčić 2, od 10.00 do 16.00 sati. Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma je Austrija. Posjetitelje očekuje više od 40 izlagača koji će predstaviti preko 14.000 stipendija.

  21.09.2017.

  Tagovi:
 • PU primorsko-goranska

  Predstavljen novi načelnik PU primorsko-goranske Tomislav Dizdar

  pročitaj višeNa danas održanoj konferenciji za novinare javnosti je predstavljen Tomislav Dizdar, novoimenovani načelnik Policijske uprave primorsko-goranske. Novog načelnika predstavio je pomoćnik glavnog ravnatelja policije - načelnik Uprave za kriminalističku policiju Ante Gudelj, koji je u svom obraćanju pojasnio proceduru koja je prethodila izboru i imenovanju novog načelnika te istaknuo kako je između prijavljenih devet kandidata za načelnika ove Policijske uprave kao najbolji izabran Tomislav Dizdar.

  20.09.2017.

  Tagovi: