VIDEO: Trodnevna građanska akcija

13.10.2017.

Zadružna Kružna ujedinila udruge, kreativce i stanare kultne riječke ulice

Autor: Emilija Sekulić

Građanska akcija Zadružna Kružna počela je u četvrtak, 12. listopada, u jednoj od „čudnijih“ ulica grada Rijeke, Kružnoj ulici. Akcija će tijekom tri dana okupiti članove i korisnike udruga, vlasnike i djelatnike profitnog sektora, opću populaciju te stanare Kružne ulice, a sve u cilju ujedinjenja, dobrosusjedskih odnosa i bolje komunikacije u rješavanju problema. Puno toga se događa i puno toga će se još događati - od prodaje noninih kolača, kuhanja ajvara i pekmeza preko turnira u briškuli i trešeti za umirovljenike do izložbi, koncerata i sajmova.

Građanska akcija Zadružna Kružna počela je u četvrtak, 12. listopada, u jednoj od „čudnijih“ ulica grada Rijeke, Kružnoj ulici, te će tijekom tri dana okupiti članove i korisnike udruga, vlasnike i djelatnike profitnog sektora, opću populaciju te stanare Kružne ulice, a sve u cilju ujedinjenja, dobrosusjedskih odnosa i bolje komunikacije u rješavanju problema. Puno toga se događa i puno toga će se još događati - od prodaje noninih kolača, kuhanja ajvara i pekmeza preko turnira u briškuli i trešeti do izložbi, koncerata i sajmova.

Akcija je otvorena u četvrtak "Šumom vinila" – maratonskom slušaonicom gramofonskih ploča Radio Roža, oslikavanjem zida Kružne ulice - ArtMašina, predstavljanjem Društva multiple skleroze PGŽ te otvorenjem izložbe slika Leopolda Ivešića. U popodnevnim satima riječki umirovljenici odigrali su kartaški turnir (Penzići Rijeka), održala se primopredaja čepova u akciji za pomoć oboljelima od multple skleroze od strane Riječkih Bikera, otvorena je izložbe analogne fotografije (AFK Palach), održan Open Jam session i koncert PachaMama Street Connection te koncert Warm Stout - polaznika Music BOX (Ri Rock) radionica.

Što će se sve još događati u kultnoj riječkoj ulici danas i sutra pročitajte u programu akcije Zadružna Kružna