VIDEO: Koncertna poslastica

05.12.2017.

White On White i My Buddy Moose oduševili u Palachu

Autor: Damir Jevtić

Ove subote, 2. prosinca u klubu Palach, u organizaciji Distune promotiona, koncertnu promociju svog novog albuma održali su riječki My Buddy Moose. Riječ je o četvrtom albumu naziva „IV“, koji su producirali sami članovi benda uz koproducentsku pomoć američkog snimatelja i glazbenika Matthewa Emersona Browna i Mateja Zeca u čijem je studiju materijal sniman.

Ove subote, 2. prosinca u klubu Palach, u organizaciji Distune promotiona, koncertnu promociju svog novog albuma održali su riječki My Buddy Moose, a kao predgrupa nastupio je novi riječki bend White on White.

Ovi miljenici domaće, ali i regionalne underground scene, stvaraju glazbu koja obuhvaća sve od rock'n'rolla, countryja pa do punka i soula.

Dio koncerta te izjavu Luke Benčića pogledajte u video prilogu.

Koncert je započeo nastupom novog riječkog projekta White on White, kojeg čine Marko Rogić, Darko Terlević, Radoslav Tičić Paf i Edin Botić. Riječkoj publici predstavili su desetak pjesama s nadolazećeg albuma „Out of nowhere“.

Brojna publika došla je podržat ovaj novi riječki bend, a po reakcijama publike vidjelo se da će biti odlično prihvaćeni.

Više o nastanku i albumu ispričao nam je Marko Rogić u video prilogu.