Koncertna promocija novog albuma

20.11.2018.

Varaždinski metalci Cold Snap 15. veljače 2019. u Palachu

Varaždinski metalci Cold Snap u OKC-u Palachu 15. veljače 2019. godine imat će koncertnu promociju albuma “All Our Sins”.

Varaždinski metalci Cold Snap u OKC-u Palachu 15. veljače 2019. godine imat će koncertnu promociju albuma “All Our Sins”. Foto: press materijal
Cold Snap / Foto: press materijal

Priča o bendu Cold Snap započela je u proljeće 2003. U proteklih 15 godina prošli su uduž i poprijeko ne samo regiju nego i dobar dio Europe svirajući s relevantim imenima žanra poput Pro-Pain, Dead By April, Limp Bizkit, Soulfly, Disturbed, Blind Guardian, Darkest Hour, Suicide Silence, Hypocrisy, Iced Earth. Dodamo li na popis i nastupe na festivalima poput Wacken Open Air, Metal Camp, Metal Fest, Metal Days, Sun Valley Metal fest priča postaje još veća. Upravo žive svirke potvrda su neosporne kvalitete benda, a vjerna fan baza raste iz nastupa u nastup.

Ne sumnjamo da će tako biti i u Rijeci gdje u organizaciji Distune promotiona dolaze na krilima novog, četvrtog po redu albuma "All Our Sins". Nikad žešći, "All Our Sins" koji je izašao ove godine za najveću europsku metal izdavačku kuću, Arising Empire/Nuclear Blast još je jedna stepenica više za Cold Snap.

Ulaznice u pretprodaji do 31. prosinca mogu se kupiti po cijeni od 40 kuna, nakon tog datuma za 55 kuna, a na dan koncerta po cijeni od 70 kuna, i to u Dallas Music Shopu i putem sustava Entrio.