Radio Roža je community internet radio

24.07.2019.

Uključite se uživo na otvaranje nove radio zajednice - Radio Rože!

Autor: Ivica Nikolac

Udruga Ri Rock poziva na otvorenje novog radija zajednice - Radio Rože u utorak 30. srpnja od 11 sati u Omladinskom centru Palach, Kružna ulica 6.

Radio Roža

Radio Roža je community internet radio nastao iz želje i potrebe za praćenjem nezavisne kulturne scene i raznih kulturnih aktera u Rijeci, promocijom najrazličitijih (underground) žanrova, te ljubavi prema gramofonskim pločama.

Program radija svečano otvaraju: BOŽO DEVČIĆ / POPPY / EURIPID / STIKK / FRISHKY, a kako će sve skupa zvučati možete se osobno uvjeriti putem audio i video prijenosa uživo s Facebook stranica radija, izravno iz  studija uz nekoliko selektora i glazbenih urednika.

Radio Roža je program Udruge Ri Rock koji se provodi u sklopu projekta„ Žiroskop– civilno - javno partnerstvo u upravljanju prostorima kulture u rijeci“. Radi se o jednom od 34 odabrana projekta koji su ocijenjeni kao uspješni na natječaju Kultura u centru - potpora razvoju javno - civilnog partnerstva u kulturi, koji se provodi u sklopu Prioritetne osi 4„ Dobro upravljanje“ Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014. – 2020.

Nositelj projekta Žiroskop je Udruga Drugo more, a partneri na projektu su Grad Rijeka, Savez udruga Molekula, Udruga Filmaktiv, Udruga Ri Rock i Udruga Prostor plus. Svrha projekta je razvoj i osnaživanje civilno - javnog partnerstava u upravljanju prostorima Filodrammatice i Omladinskog kulturnog centra Palach.

Projekt ukupne vrijednosti 2.416.102,66 kuna financira Europska unija s 2.053.687,26 kuna u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda, i sufinancira Ministarstvo kulture Republike Hrvatske u iznosu od 362.415,40 kuna. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Organizacija aktivnosti je sufinancirana u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali iz Europskog socijalnog fonda.

Radio Rožu možete slušati od 0-24h na web stranici radio-roza.org ili preuzimanjem m3u datoteke(na gumbu u navigaciji) koje možete otvoriti u svojem audio playeru kao na primjer WinAmp ili Windows Media Player.

Tagovi: