Distune promotion

08.08.2018.

Sve je spremno za koncertnu poslasticu - Calexico i My Buddy Mosse

Sve je spremno za ljetnu glazbenu poslasticu, ekskluzivni koncert na otvorenom američkog benda Calexico u ponedjeljak, 13. kolovoza, u Ex port Delti. Alt country / indie rock prvaci promoviraju svoj deveti album "The Thread That Keeps Us" s kojim su potvrdili svoju neupitnu sviračku, ali i diskografsku kvalitetu. Ljetna euoprska turneja je u punom jeku, s vrhuncem u Rijeci! Koncert otvaraju riječki indie-americana zaljubljenici My Buddy Moose.

Foto: press materijal
Calexico će u Rijeci promovirati svoj novi album / Foto: press materijal

Proslavljeni alt country/indie rock prvaci ovom će prilikom promovirati svoj deveti po redu studijski album "The Thread That Keeps Us", izašao ove godine za City Slang. Riječ je o pravovremenom doživljaju benda iz Arizone kroz obiteljski portret koji bilježi svu stilsku raznolikost i nepredvidljivost, a još uvijek biva dijelom neograničene kreativnosti.

Foto: press materijalU suradnji s dugogodišnjim inženjerom Craigom Schumacherom, Calexico je koproducirao "The Thread That Keeps Us", okupljajući glazbenike iz cijeloga svijeta kako bi stvorili taj umirujući, ali ekspanzivni zvuk gitara s bljeskovima distorzije.

Više nego uspješna prva polovica godine bendu je donijela samo superlative u nastupima i nove fanove a vrhunac ljetne evropske turneje koja je u tijeku očekuje se naravno u Rijeci!

Koncert u 21 sat otvaraju riječki indie-americana zaljubljenici My Buddy Moose

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 160,00kn dostupne su u Dallas music shop Rijeka, Croatia Records Rijeka, Dirty Old shop Zagreb ili putem sustava Entrio, dok na dan koncerta cijena ulaznica iznosi 200,00kn.

Koncert je podržan od strane Sveučilišta u Rijeci, Ministarstva kulture RH, Grad Rijeka-odjela za kulturu te je dio programskog pravca EPK 2020 "Slatko i slano".