VIDEO: ''Binary Philosophy''

27.09.2018.

Stephany Stefan novim singlom najavljuje konceptualni album prvijenac

Talentirana riječka pjevačica i svestrana umjetnica Stephany Stefan objavila je singl Binary Philosophy kojim najavljuje svoj prvi album. Izlazak konceptualnog albuma na engleskom jeziku očekuje se kroz dva mjeseca, a uslijedit će i koncertne promocije u Rijeci i Zagrebu.

Snimanje Binary Philosophy by Gregor Bogdanovic

Snimanje Binary Philosophy / Foto: Jan Mastrović

Singl Binary Philosophy svojim zvukom pleše na granici laganog jazza i neo soula, a podvučen je snažnim i jedinstvenim vokalom Stephany Stefan.

“Spot je jako inspiriran SF-ovima na kojima sam odrasla. Kad sam bila curica, moj je bratić bio fasciniram prvom trilogijom Star Warsa. Imao je zlatnu kolekciju trilogije na VHS-u koju mi je dao u nadi da ću zavoljeti SF kao žanr i u potpunosti me uvukao u maštarenje o budućnosti čovječanstva”, objasnila je Stephany Stefan.

Produkciju potpisuje studio Lumiere production, dok režiju potpisuju Artem Dushkin i Stephany. Dronom su upravljali Jan Uroda i Martina Frančula, direktor fotografije je Mateo Jurčić, Damjan Šporčić je bio zadužen za VJ vizuale, a Leana Garčev se pobrinula za šminku. Za kostime je bila zadužena Mirjana Mazaga uz pomoć kostimografa HNK Ivana pl. Zajca.

Nakon izlaska albuma očekuje se koncertna promocija u Rijeci i Zagrebu, a detalji vezani uz datum i mjesto održavanja iste bit će pravovremeno objavljeni na FB stranici benda.

FACEBOOK: https://www.facebook.com/stephanystefa

SOUNDCLOUD: https://soundcloud.com/stephanystefan

Tagovi: