Tridesetak izlagača na tradicionalnom sajmu

17.12.2018.

Sajam rukotvorina "Božićni artBazaar" ovog vikenda u RiHubu

U subotu i nedjelju, 22. i 23. prosinca, od 11 do 20 sati, u RiHubu (Ivana Grohovca 1), održat će se Božićni artBazaar, u organizaciji Udruge artBazaar i Odjela za kulturu Grada Rijeke. Svoje proizvode predstavit će brojni izlagači, ali i održati prigodan popratni program.

RiHub će 22. i 23. prosinca biti domaćin sajma rukotvorina „Božićni artBazaar 2018.“ na kojem će se svojim proizvodima predstaviti brojni izlagači, ali i održati prigodan popratni program.

Uz raznoliku ponudu ručno izrađenih proizvoda, odvijat će se i bogat popratni program. Tijekom dva dana održat će se radionica izrade ukrasnih predmeta od betona pod vodstvom umjetnice Ines Milčić aka Pekmezmed, zatim radionica izrade blagdanskih mobila skupine ArtMašina te radionica izrade kokedama pod vodstvom Vijeća mladih Benčić.

Tradicionalni Humanitarni Foto-kutak kojeg će voditi fotograf Danijel Milčić održat će se tijekom dva dana, od 16 do 20 sati, a izrađivat će se fotografije Instax fotoaparatom. Prikupljena sredstva bit će utrošena za kupnju hrane za napuštene životinje koju će udruga donirati Azilu Viškovo i Kitten Safe House.

U nedjelju 23. prosinca, od 11 do 14 sati, u goste dolazi Mali buvljak u organizaciji Urbanog separea. Riječ je o dječjem buvljaku na kojem djeca razmjenjuju ili prodaju svoje igračke, stripove i slikovnice, a pritom ih ekipa iz Urbanog separea podučava osnovnim prodajnim, pregovaračkim i prezentacijskim vještinama.

Na ovogodišnjem sajmu kojeg će glazbom pratiti DJ Dr.Smeđi Šećer, moći će se pronaći razni originalni proizvodi, od keramičkih predmeta, mozgalica, dječjih modnih dodataka, ilustracija i plakata, kreativne kuhinje, urbanog nakita i odjevnih predmeta te raznih ukrasa za interijere kojima će se predstaviti kreativci: Angel's Eye, Antiroba, Baby LeKa, Lady LeKa, Čabeceda, CAKE OR DIE!, Crocodile prints, Čudovišna keramika, Doda keramika, Dor Jan Felt, Freya Soap, Glass Land, GREI, HEARTWOOD i pekmezmed's mossariums, ifka.pifka, Illegal lotus, Im unikatni nakit, Imagine plastic, Krampus Lab, LEVIN COCO, Lilie Designs, Madfly Design, Marinski Heartmades , NATURE INSPIRED, ojoMAGico, pepo.stuff, pero , Plastic Moon, Prišila Presley, RENČINA ŠPAJZICA, ShivShav, Superkul, Tamara Travaš illustration, T-bags, Tiamat domaći sapuni  i wo&wi.

Radionice izrade ukrasnih predmeta od betona by pekmezmed izrade blagdanskih mobila by ArtMašina  su popunjene, no mjesta još ima u Radionici izrade kokedama by Vijeće mladih Benčić i djeca se mogu prijaviti mail vm.bencic@gmail.com!

Više informacija dostupno je na https://www.facebook.com/events/503021556873284/?active_tab=about