"Between the skies"

21.06.2017.

Riječki bend Sunshine Madness dio svog novog albuma objavio na internetu

Autor: Ana Sušić

Uoči nastupa na INmusic festivalu, na Hidden stageu, danas u 20 sati, gdje će odsvirati sav materijal s novog albuma, riječki bend Sunshine Madness prvi, instrumentalni dio albuma objavio je jučer i na internetu. Kako su najavili dečki iz benda, na njihovom debitantskom duplom albumu "Between the skies" bit će zastupljen podjednak broj vokalnih i isključivo instrumentalnih pjesama.

Uoči nastupa na INmusic festivalu, na Hidden stageu, danas u 20 sati, gdje će odsvirati sav materijal s novog albuma, riječki bend Sunshine Madness prvi, instrumentalni dio albuma objavio je jučer i na internetu. Kako su najavili dečki iz benda, na njihovom debitantskom duplom albumu

Sunshine Madness četveročlani je rock bend iz Rijeke, osnovan 2009. godine. Čine ga Ivan Polonijo na bubnju, Marin Kuvač na gitari, Antonio Frlan na bas gitari te Lumas kao gitarist i pjevač.

Dečki glazbeno objedinjuju raznovrsne glazbene stilove, rock, funk, grunge i alternativu. Tekstovi su inspirirani osobnim pričama te društvenim problemima današnjice, dok instrumentalni dio pjesama obilježavaju čvrsta baza bubnja i bas gitare, uz snažne gitarske riffove i melodične dionice.

Budući da bend svira i instrumentale, tijekom godina se prikupio podjednak broj vokalnih i instrumentalnih pjesama te su stoga članovi benda odlučili objaviti dupli debitantski album; prvi će dio sadržavati instrumentale, a drugi materijale s vokalom. Oba dijela albuma sadržavat će 7 pjesama.

Snimanje i produkcija drugog, vokalnog dijela albuma u završnoj je fazi. Album je sniman u Studiu G.I.S., Megaphone i Ambulanta 2, dok je mix i mastering radio Matej Zec.

Za pjesmu "Raindrop shadows", koja je odabrana za prvi singl s debi albuma, snimljen je i video spot koji je publici predstavljen krajem siječnja ove godine u dvorani KUC Kalvarije.

Poslušajte njihov "Raindrop shadows":