VIDEO

06.06.2018.

Riječki bend One Possible Option objavio novi spot "No King"

„No King“ naziv je novog spota riječkog alternativnog rock benda One Possible Option, koji je odmah nakon izlaska pobrao i prve odlične kritike.

„No King“ naziv je novog spota riječkog alternativnog rock benda One Possible Option, koji je odmah nakon premijere pobrao i prve odlične kritike.
Foto: press materijal

Naime, nakon premijere u Americi i Engleskoj, pohvale njihovog novog spota osvanule su na portalu Rebel Noise i jednom od vodećih glazbenih portala Music News.

One Possible Option bend je širokih utjecaja u skladanju, snažnih i angažiranih tekstova, te originalnog i modernog rock zvuka ponekad upotpunjenim elektronskim elementima. Osnovan je 2011. godine i čine ga Zdravko Kasapović - Piggy (gitara), Deni Kasapović (vokal), Edvin Nađ (bas) i Dejan „Deva“ Adamović (bubnjevi).  

Tijekom godina, One Possible Option predstavio se i publici izvan granica Hrvatske. Svirali su po Sloveniji, Italiji, Austriji, Njemačkoj i Švicarskoj. Osim samostalnih koncerata, bend je nastupio i na mnogim festivalima, kao na primjer Park Rock Festivalu (Novigrad), Harteru (Rijeka), House of David Festivalu (Labin), Wildlife Rock Festu (Treppo Carnico, Italija) gdje ih su organizatori, prepoznavši u potpunosti poruku benda, pozvali da nastupe kao headlineri...