Koncert u Beertiji

24.04.2019.

Riječke Muhe ovog petka promoviraju novi EP "Projekcije"

U sklopu programa Let’s Talk About Music, ovoga petka, 26. travnja, u 22 sata, u Beertiji na Trsatu očekuje nas još jedna koncertna promocija. Riječ je o novome EP-u „Projekcije” riječkog benda Muhe.

U sklopu programa Let’s Talk About Music, ovoga petka u Beertiji na Trsatu očekuje nas još jedna koncertna promocija. Riječ je o novome EP-u  „Projekcije” riječkog benda Muhe. /Foto: press materijal
Foto: Distune promotion, press materijal

Nakon nekoliko izmjena postava, bend se je stasao u tročlanoj formi u kojoj i najprirodnije zvuči. Glazbena su im inspiracija alternativni bendovi 90-ih, te nešto starija psihodelija 70-ih i 80-ih, što se i osjeti u njihovoj glazbi. Karakterizira ih mračniji i energičan rock, za blues prizvukom.

Za sebe kažu: “Glazba koju stvaramo je izraz našeg svakodnevnog života. Tekstovi proizlaze najčešće iz raznoraznih iskustava pojedinca u društvu te njegovog pogleda na život.”

Sve do lani djelovali su pod starim imenom Muhe Bez Glave, no nakon 2 albuma, 3 EP-a i 12 godina svirke našli su svoje glave i bend je započeo novo kreativno razdoblje. Početkom godine izbacuju EP “Projekcija” koji je sniman i miksan u Studiju Palach.

Koncert počinje u 22h a ulaznice po cijeni od 25,00kn nabavljive u Dallas music shop Rijeka ili preko sustava Entrio dok cijena na ulazu skače na 35,00kn.

Muhe nastupaju u sastavu: Denis Protega (gitara i vokal), Erik Benas (bubnjevi) i Ivan Saftić (bas-gitara i bek-vokal).

Let’s Talk About Music novi je edukativno-koncertni program Distune promotiona koji u svojoj prvoj epizodi ima za cilj potaknuti i privući na veći angažman zainteresirane u glazbenoj kulturi. Kroz četiri modula polaznici će dobiti osnove organiziranja, promocije, dizajna i bookinga, ali i koncertne nastupe novih snaga koji će tako i sami postati sudionici cjelokupnog programa.