VIDEO

01.12.2017.

Riječani "Kuglicama dobrih želja" ukrašavali gradski bor na Korzu

Autor: Damir Jevtić

U četvrtak, 30. studenog 2017. godine, započela je humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ na Korzu gdje građani mogu kupiti kuglicu za kićenje bora, u nju napisati svoju božićnu poruku ili želju te je objesiti na bor na Korzu. Kupnjom kuglice sudjelovat će u prikupljanju sredstava za nabavku sportske opreme za sportaše s invaliditetom.

U četvrtak, 30. studenog 2017. godine započela je humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ na Korzu gdje građani mogu kupiti kuglicu za kićenje bora, u nju napisati svoju božićnu poruku ili želju te je objesiti na bor na Korzu. Kupnjom kuglice sudjelovat će u prikupljanju sredstava za nabavku sportske opreme za sportaše s invaliditetom.

„Kuglice dobrih želja“ nastavak su prošlogodišnje, izuzetno uspješne akcije „Rijeka dobrih želja“, koju su pokrenule studentice Karla Pavlović i Lea Radošević s riječkog Odjela za biotehnologiju. Inicijatorica akcije Karla Pavlović istaknula je kako su ove godine studenti-volonteri pripremili za prodaju 500-tinjak kuglica, više nego protekle godine, budući da je odaziv građana na prvu humanitarnu akciju bio izniman.

U četvrtak, 30. studenog 2017. godine započela je humanitarna akcija „Kuglice dobrih želja“ na Korzu gdje građani mogu kupiti kuglicu za kićenje bora, u nju napisati svoju božićnu poruku ili želju te je objesiti na bor na Korzu. Kupnjom kuglice sudjelovat će u prikupljanju sredstava za nabavku sportske opreme za sportaše s invaliditetom. Luka Dobrović, tajnik Sportskog saveza osoba s invaliditetom grada Rijeke, zahvalio se studentima i Gradu Rijeci što će u ovogodišnjoj humanitarnoj akciji darivati upravo sportaše s invaliditetom te izrazio zadovoljstvo što sa Savezom surađuje sve veći broj volontera – učenika srednjih škola i studenata.

Prodaja kuglica na štandu bit će organizirana još danas od 9 do 19 sati, a od 16 do 19 sati građani će moći uz pomoć dizalice kuglice postaviti i na više grane gradskog bora.