U pripremi novi album

07.03.2019.

Putokazi za 35. rođendan objavili novi singl "Kišica"

Nepredvidivi, baš kao i svaka proljetna riječka kiša, Putokazi stvaraju novi album i za svoj 35. rođendan, 22. veljače, objavili su svoj prvi radijski singl "Kishica". Pjesmu u svojoj prepoznatljivoj djevojačkoj energiji donose izvođačice desete pjevačke generacije Putokaza, čineći je inspirativnim uvodom u novi album, koji progovara o životnom plesu i smrti svakoga od nas. Autorica glazbe i tekstova je Miranda Đaković.

Nepredvidivi, baš kao i svaka proljetna riječka kiša, Putokazi stvaraju novi album i za svoj 35. rođendan, 22. veljače objavili su svoj prvi radijski singl

"Kishica" priča o bogatstvu, onom satkanom od najfinijih čestica mnogobrojnih pjevačkih osobnosti zaljubljenih u glazbu koje su se posvećeno predale maloj, velikoj glazbeno-životnoj školi Putokaza. Priča je to o jednom od izloga kulturnog identiteta grada Rijeke i zavičaja iz kojeg Putokazi potječu.

Zanimljivost ovog albuma u nastajanju jest i sudjelovanje glazbenika, multiinstrumentalista i novog suradnika, jazzista Zorana Majstorovića, koji u projetku svira mnoštvo instrumenata i supotpisuje aranžmane u produkciji s već dobro znanim suradnikom Putokaza, Iztokom Turkom.

Tagovi: