Ljeto na Gradini

24.07.2018.

Popularne The Frajle nastupaju na Trsatskoj gradini

Marija Mirković, Nataša Mihajlović, Jelena i Nevena Buča čine The Frajle. Tu su i dvije akustične gitare, iza njih pet studijskih albuma, a u izvedbama spoj čardaša, popa, rocka i šansone te velika količina zabave i pozitivne energije!

Popularne The Frajle nastupaju na Trsatskoj gradini

The Frajle su svojim ležernim i veselim nastupima osvojile publiku diljem regije, a nije tajna kako ih riječka publika naprosto obožava! Ove četiri dame mogu se pohvaliti brojnim rasprodanim koncertima te žanrovski zaista raznovrsnim glazbenim opusom, koji oplemenjuju svojom interpretacijom, a na koncertima postižu samo njima svojstvenu „frajlovsku“ atmosferu.

U četvrtak, 26. srpnja, s njima će zapjevati i zaplesati publika Ljeta na Gradini te uživati u obradama nekih od najpoznatijih hitova, ali i u autorskim skladbama kroz koje se publici predstavljaju u novom ruhu. The Frajle su, osim što osvajaju srca brojnih obožavatelja, dobitnice brojnih nagrada i priznanja, a povrh toga što su izvrsne glazbenice, one su i odlične zabavljačice koje za sebe kažu kako pjevaju – srcem!

Početak koncerta je u 21.30 h, a ulaznice za koncert su rasprodane.

Danas, 24. srpnja održava se manifestacija „4000 svijeća na Gradini“, a od 21.30 h kaštel će dobiti sasvim novo ruho satkano od svjetlosti plamenova svijeća.

U programu nastupaju plesna skupina Ri Dance te Martina Majerle u pratnji gitarista Maria Šimunovića i Zvonka Vukoje na harmonici.