Prijave do 31. listopada!

28.10.2019.

Otvorene prijave za nastup mladih bendova na 41. Ri Rock festivalu

Ovogodišnji Ri Rock festival održava se 6. i 7., te 13. i 14. prosinca u OKC-u Palach i Pogonu Kulture gdje će nastupiti preko dvadeset raznovrsnih bendova.

Foto: Marko Plecko, press Ri Rock
Foto: Marko Plecko, press Ri Rock

Najavljeni su nastupi izvođača Psihomodo pop, Edo Maajka and Bend, Krankšvester, Goblini, Six Pack, Zdenka Kovačiček i Greenhouse Blues Band, Debeli Precjednik, Sexymotherfuckers, My Buddy Moose, Krešo i kisele kiše, The Siids, The Black Room i više od 10 mladih bendova, koji se od ove godine po prvi puta mogu prijaviti na festival.

Prijave do 31. listopada

Na 41. Ri Rock festivalu priliku za nastup pred širom publikom dobit će 6 bendova s područja Primorsko-goranske i Istarske županije te još 2 benda s područja cijele države, a prijave za nastup otvorene su od 24. do 31. listopada 2019. do 23:59 (prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi; obrade se neće uzimati u obzir). Prijavnica i dodatne informacije nalaze se na poveznici.

Za drugi dan festivala, u subotu 7. prosinca, najavljena je svečana večer uz dodjelu nagrada Ri Rock Kipić, gdje će nominirani u kategorijama biti glazbenici koji su se prema mišljenju Udruge Ri Rock u protekloj godini istaknuli svojim trudom i radom na sceni. Pobjednike svake kategorije birati će stručni žiri sastavljen od relevantnih stručnjaka, riječkih glazbenika, organizatora koncerata, medijskih predstavnika i članova Udruge Ri Rock.

Gostovanja

Dvije završne večeri festivala koje će se održati u Pogonu kulture 13. i 14. prosinca proći će uz gostovanja poznatih imena hrvatske scene i nastupe ovogodišnjih pobjednika 3 glavne kategorije nagrade “Ri Rock Kipić”. U subotu će se također u nešto kasnijim satima za ljubitelje žestokih nota u OKC Palach održati i službeni “after party” i koncert još nekoliko underground bendova.

Do 31. listopada u 23:59 sati moguće je kupiti festivalsku ulaznicu po promotivnoj cijeni od 190 kuna, dok će od 1. studenog biti moguće kupiti bilo koju vrstu ulaznica po pretprodajnoj cijeni. Cijena festivalske ulaznice iznositi će 230 kn u pretprodaji i 250 kn na dane održavanja, a ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.