VIDEO

27.09.2019.

Otvoren Rijeka Boat Show: Atraktivna plovila i ove godine na Gatu Karoline Riječke

Autor: Sanja Kapidžić

Na Gatu Karoline Riječke danas je svečano otvoren trodnevni Rijeka Boat Show, jedan od najdugovječnijih nautičkih sajmova u regiji koji se održava pod sloganom "Grad je luka, luka je grad". Na sajmu će se predstaviti četrdesetak hrvatskih i slovenskih izlagača brodova, jahti, jedrilica, nautičke opreme, brodskih motora, opreme za sportski ribolov i svega vezanog uz nautički turizam.

Na Gatu Karoline Riječke danas je svečano otvoren trodnevni Rijeka Boat Show, jedan od najdugovječnijih nautičkih sajmova u regiji koji se održava pod sloganom

S novim idejama i novim ljudima na čelu, sajam tako nastavlja tradiciju prošlogodišnjih izdanja pod nazivom Rijeka Nautic Show, s ciljem promoviranja domaće nautičke proizvodnje, poslovnog povezivanja i dovođenja sadržaja u obalni dio grada.

Na Gatu Karoline Riječke danas je svečano otvoren trodnevni Rijeka Boat Show, jedan od najdugovječnijih nautičkih sajmova u regiji koji se održava pod sloganom Otvorenju su prisustvovali zamjenik riječkog gradonačelnika Marko Filipović, predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat, ravnatelj Lučke uprave Rijeka Denis Vukorepa, pročelnica Odjela gradske uprave za poduzetništvo Jana Sertić, Vedran Babić kao suorganizator iz Inspiro Laba i drugi uzvanici.

Sajam je danas otvoren do 18 sati, dok u subotu izložbeni program započinje u 9 i traje do 19 sati, uz besplatni koncert Damira Kedže s početkom u 17 sati. U nedjelju se vrata sajma otvaraju u 9, a zatvaraju u 18 sati.

Ulaznice će se moći kupiti na ulazu u prostor sajma kod botela Marina, po cijeni od 20 kuna za odrasle i 10 kuna djecu i mlade.