Impulse festival

10.04.2019.

Otkazan večerašnji koncert Bebè Na Volè

Koncert Bebè Na Volè, koji je planiran za večeras na botelu Marina s početkom u 21 sat, službeno je otkazan, javljaju organizatori Impulse festivala u sklopu kojeg je glazbenik trebao nastupiti.


Foto: press, Impulse festival
Foto: press materijal

"Dragi moji, nažalost je mali prst ipak ispao veliki prst sudbine.Nakon podrobnih razgovora s organizatorima odlučio sam da ipak nema smisla forsirati nastup na Impulse festivalu. Polagao sam nade da će se rana zatvoriti još danas međutim rez je predubok te jednostavno nema načina da, kao i uvijek, dam 150% od sebe sa samo 3 prsta lijeve ruke, još uvijek trajućom prehladom i promuklim grlom. Još jednom - isprike organizatorima, medijima te ponajprije publici. Siguran sam da ćemo naći načina da nadoknadimo ovaj propust. Hvala na razumijevanju", napisao je glazbenik u svojoj isprici. 

Povrat novca za ulaznice kupljene gotovinom na jednom od Entrio prodajnih mjesta moguće je ostvariti od petka, 12. 4. 2019. isključivo na istom prodajnom mjestu gdje su i kupljene. Za sve ulaznice kupljene online povrat je potrebno zatražiti preko sljedeće e-mail adrese: reklamacije@entrio.hr.