V I D E O

17.07.2017.

Održano četvrto izdanje modne manifestacije City 45 20

Autor: Emilija Sekulić

U sklopu manifestacije Ljeto na Gradini, brojni modni domaći modni brendovi predstavili su svoje kolekcije na modnoj reviji City 45 20, održanoj 15. srpnja, u Trsatskoj gradini.

Održano četvrto izdanje modne manifestacije City 45 20

Reviju je otvorio Models Fashion Store, a upotpunio nakit Zlatna kiša dizajnerice Tee Lubine Tomašević, kao i torbe Borša. Predstavili su se riječki brendovi Lusso, Amare, Yoko, Peperoncina Dizajn, Kayra, Šik by Ljupka, Pepa dizajn, La Vetrina i Andy's, a sa splitske modne scene predstavljene su kreacije Monice Sablić, Kaviy Couture, Bijoux Dive i Jelene Bošnjak, predstavila se Becha iz Zadra, ELFS, Monochromatic i Loré iz Zagreba te Ingrid Rojc iz Istre. Muškarci su nosili su odjeću butika Mondo Uomo, a s obzirom da im je ovo prvi izlazak na modnu pistu publika ih je nagradila najvećim aplauzom.

Posebnu haljinu nadahnutu prilogom LIFE Novog Lista predstavila je umjetnica Mirna Sišul, a haljinu je nosila Maja Sulić.

Miss Hrvatske Angelicha Zacchinga i pjevač Antonio Krištofić oduševili su publiku stasom i glasom, a reviju je podržalo i Povjerenstvo za ravnopravnost spolova PGŽ s porukom „Sretna u svojoj koži“. Predstavnice su prošetale pistom i dale jasnu poruku kako je osobno zadovoljstvo u svome tijelu najbitnije.