VIDEO

18.03.2019.

Novi spot domaćeg bluegrass benda Sarah & the Romans

Sarah & the Romans – hrvatski bluegrass bend, kraj prošle godine obilježili su plasiranjem albuma ‘First Date’ na američko tržište, a sada, na početku ove godine, svoje obožavatelje ugodno su iznenadili novim video spotom.

Sarah & the Romans – hrvatski bluegrass bend, kraj prošle godine obilježili su plasiranjem njihovog albuma  ‘First Date’ na američko tržište, a sada, na početku ove godine, svoje obožavatelje ugodno su iznenadili novim video spotom.
Foto: press materijal

Šesti po redu spot snimljen je za pjesmu „I'm The Air“ koja se također nalazi na njihovom nastupnom albumu ‘First Date’ - prepoznatom u programima radijskih stanica mnogobrojnih europskih zemalja i američkih saveznih država.

Video spot je snimljen na zagrebačkim lokacijama a grupa nam ovim putem otkriva poruku pjesme:

„Ja sam zrak – pjesma o slobodi i otvorenosti. Smisao svega je živjeti život punim plućima i biti zadovoljan sa onime što zapravo jesi. Osjećam se kao balončić nošen vjetrom visoko i više među oblake. Budite i vi balončić i odvažite se u visine koje vas vesele!“ navodi se u priopćenju.

Sarah & The Romans ovoga trenutka rade na materijalima za drugi studijski album i pripremama za ljetnu turneju. Prvo novo single izdanje koje bi uskoro trebalo ugledati svjetlo dana donijet će nam dvije nove suradnje s Brunom Petralijem.