Spot sniman u Harteri

06.04.2017.

Novi singl riječkog Norda "Killing Me, Killing You" feat. Eni Jurišić

U režiji i po scenariju Ire Tomić i Johna Karduma, već poznatih "spotaša" sa područja Kvarnera (Barbari, Gustafi, The Blondes, Vedran Ružić...) snimljen je i treći po redu video riječke grupe Nord za nadolazeći album Play Restart. Pjesma nosi naziv Killing Me, Killing You, a radi se o duetu u kojem se bendu pridružila već dobro znana riječka pjevačica Eni Jurišić, koje se sjećamo po sudjelovanju i odličnom plasmanu u glazbenom showu The Voice. Spot je snimljen je u riječkoj Harteri.

U režiji i po scenariju Ire Tomić i Johna Karduma, već poznatih

Pjesma malo mekšeg, rekli bi grungy karaktera, od samog početka je bendu zamirisala na mogući duet, a uslijed druženja Eni i Mihaela, ali i muziciranja u jednom akustičnom triu, nekako se je logično baš ona nametnula kao prvi izbor za ovaj melodični duet. Nordovoj publici će nakon žestoke i mračne Shadows biti zanimljivo čuti sastav u nešto drugačijem ruhu, a i Enini fanovi čuti će ju u jednom novom svjetlu, i to na (za nju netipičnom) engleskom jeziku.

Dojmljiva Enina vokalna izvedba u potpunosti opravdava njen streloviti uspon u regiji, ali i šire u posljednjih 12 mjeseci. Spot se snimao punih 24 sata u komadu - Mihael glumeći u dnevnim, a Eni u noćnim scenama. Sama ideja spota inspirirana je Mihaelovim tekstom o razdvajanju dvoje ljudi koji više ne mogu naći zajednički put te se moraju rastati kako se ne bi kompletno uništili. Tako je i došlo do jedinstvene ideje spota u kojem se u isto vrijeme izmjenjuju dnevne i noćne scene, aludirajući upravo na traženje vlastitog novog puta protagonista ovog dueta. Sama pjesma nastala je početkom 2016. godine netom prije ulaska u studio G.I.S. gdje je bend u suradnji sa producentom Matejem Zecom snimio čitavi album.

Album izlazi 21. travnja pod okriljem Geenger Recordsa.