Predstavljanje novog albuma

04.10.2017.

Natali Dizdar otvara koncertnu sezonu u Pogonu kulture

Natali Dizdar nastupit će na otvaranju nove koncertne sezone, 20. listopada, u Rijeci, u Pogonu kulture. Iznimno talentirana, a sada već i sa velikim iskustvom live nastupa, ova sjajna glazbenica dolazi u ''Pogon'' s bendom vrhunskih hrvatskih glazbenika i na krilima hvaljenog trećeg studijskog albuma ''Iluzije''.

U Pogonu kulture u petak, 24. veljače,  nastupila je Natali Dizdar s pratećim bendom. Koncert je objedinio proteklih 13 godina glazbene karijere, a novim pjesmama najavljen je treći album.

Na albumu se nalazi jedanaest pjesama na kojima je uz Dina Šarana, autora hitova “Grijeh” i “Mjesto za jedno”, i Vladimira Mirčetu iz Mayalesa,  surađivala i drugim talentiranim tekstopiscima poput pjesnika Dejana Aleksića, Marte Muždalo i Petra Beluhana. Natali je na novom albumu koautorica sedam pjesama, što najavljuje jedan novi ciklus u njenoj kantautorskoj glazbenoj karijeri.

Pretprodajna cijena ulaznica iznosi 70 kuna, a na dan koncerta 90 kuna. Ulaznice se prodaju The Beertija, Dallas music shop i Croatia records music shop, a kupiti se mogu i online preko sustava Entrio