VIDEO

02.12.2017.

Na "Morskoj pahuljici" započela nova sezona klizanja

Autor: Sanja Kapidžić

Besplatnim klizanjem od 12 do 16 sati za sve posjetitelje u petak, 1. prosinca, otvoreno je riječko klizalište uz more "Morska pahuljica“, na Gatu Karoline Riječke. Time su započele dvomjesečne aktivnosti i programi klizališta koje ostaje otvoreno do 14. siječnja 2018.

Besplatnim klizanjem od 12 do 16 sati za sve posjetitelje u petak, 1. prosinca, otvoreno je riječko klizalište uz more

Osim što doprinosi posebnom blagdanskom ugođaju, klizalište je mjesto na kojem školska djeca tijekom zimskih praznika mogu kvalitetno provesti vrijeme pod nadzorom stručnog osoblja.

Besplatnim klizanjem od 12 do 16 sati za sve posjetitelje u petak, 1. prosinca, otvoreno je riječko klizalište uz more Grad Rijeka je u organizaciji Odjela gradske uprave za odgoj i školstvo, kao i dosadašnjih godina, omogućio besplatno klizanje i najam klizaljki učenicima riječkih škola. Radno vrijeme klizališta za škole s područja Rijeke bit će radnim danom od 8 do 16 sati.

Sva djeca mogu besplatno pohađati i Školu klizanja. Prijave započinju 12. prosinca 2017. u Domu mladih. Detaljnije informacije o prijavama mogu se pronaći na stranici Doma mladih.

Građanima su na raspolaganju termini u popodnevnim satima, točnije radnim danom od 16 do 22 sata, a subotom i nedjeljom od 10 do 22 sata. Cijena sata klizanja je 20 kuna, a cijena najma klizaljki je 10 kuna. Povoljnije klizanje moguće je uz kupnju dnevnih, vikend, tjednih ili mjesečnih karti.

Doček svetog Nikole uz prigodan program i podjelu darova posebno će razveseliti najmlađe sugrađane, a njegov dolazak na klizalište očekuje se 6. prosinca u 18 sati.