VIDEO

04.12.2017.

Na Koblerovom trgu zasjala prva adventska svijeća

Autor: Damir Jevtić

Na Koblerovom trgu u nedjelju, 3. prosinca, riječki nadbiskup msgr. dr. sc. Ivan Devčić i djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje, simbolično su upalili prvu svijeću na adventskom vijencu. U glazbenom dijelu programa pred prepunim trgom sudjelovali su Schola Cantorum, Frano Živković i Medea Market Sindik te djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje, koja su izradila ukrase za adventski vijenac.

Na Koblerovom trgu u nedjelju, 3. prosinca, riječki nadbiskup msgr. dr. sc. Ivan Devčić i djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje, simbolično su 'upalili' prvu svijeću na adventskom vijencu. U glazbenom dijelu programa pred prepunimm trgom sudjelovali su Schola Cantorum, Frano Živković i Medea Market Sindik te djeca iz Centra za odgoj i obrazovanje, koja su izradila ukrase za adventski vijenac.

Događaju su prisustvovali i gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel, rektor Katedrale sv. Vida mons. Matija Matičić, župnik crkve Uznesenja Blažene Djevice Marije mons. Sanjin Francetić i direktor Turističke zajednice grada Rijeke Petar Škarpa.

Kako je sve proteklo pogledajte u prilogu.