Ljeto na Gradini

23.07.2018.

Monumentalno zdanje Trsatske gradine ugostilo fantastičan party!

BSH Trsat Castle I Adria Sunset Session naziv je koncepta koji je jučer gostovao na Trsatskoj gradini i rasprodao sve ulaznice zbog čega se okupio uistinu velik broj zaljubljenika u elektroničku glazbu. Povijesne zidine Trsatskog kaštela odjekivale su izvrsnim ritmovima za koje se pobrinulo nekoliko renomiranih DJ-a: Yakka, PEZNT, Tom Bug, Life4Funk, Aldo Morro i Pablo Panda.

BSH Trsat Castle I Adria Sunset Session naziv je koncepta koji je jučer gostovao na Trsatskoj gradini i rasprodao sve ulaznice zbog čega se okupio uistinu velik broj zaljubljenika u elektroničku glazbu. Povijesne zidine Trsatskog kaštela odjekivale su izvrsnim ritmovima za koje se pobrinulo nekoliko renomiranih DJ-a: Yakka, PEZNT, Tom Bug, Life4Funk, Aldo Morro i Pablo Panda. Autor fotografija: Ivor Mažar

Nakon atraktivnih zagrebačkih lokacija, party revolucija preselila se u Rijeku i zagospodarila Trsatskim kaštelom, a mnogobrojni posjetitelji plesali su u ritmovima housea. Ovaj jedinstveni koncept dnevne party zabave okićen je nagradom Ambasador za najbolji koncept godine, a sudeći po jučerašnjoj atmosferi, BSH events dokazano ima svoju publiku i u Rijeci! Zidine u kojima se inače sakriva šapat stoljeća, ovoga su puta ugostile dinamičnu atmosferu uz party ritmove, a Ljeto na Gradini ugostio je event koji je po mjeri svima onima koji su željni dobre zabave.

Na Trsatskoj gradini će se u utorak, 24. srpnja u sklopu Ljeta na Gradini održati manifestacija “4000 svijeća na Gradini” koja će Trsatski kaštel oplemeniti plamenovima svijeća. Ulaz je za sve posjetitelje slobodan.

Autor fotografija: Ivor Mažar