VIDEO

28.01.2019.

Maske s Paškog karnevala prošetale Korzom

Autor: Damir Jevtić

Na Korzu se u subotu održala prezentacija Paškog karnevala u sklopu Riječkog karnevala 2019. pod nazivom „Paški karneval u Riku“. Paški karnevalisti prošli su put od Delte preko Korza do Erste Banke i nazad do prostora ispred Turističkog informativnog centra, a popratili su ih domaćini Meštar Toni i Kraljica Riječkog karnevala Nikol Marelja-Bošnjak. U programu su sudjelovali članovi KUD-a „Družina“ i Gradske glazbe Pag, koji su na kraju zasvirali i otplesali nezaobilazno paško kolo.

Na Korzu se u subotu održala prezentacija Paškog karnevala u sklopu Riječkog karnevala 2019. pod nazivom „Paški karneval u Riku“. Paški karnevalisti prošli su put od Delte preko Korza do Erste Banke i nazad do prostora ispred Turističkog informativnog centra, a popratili su ih domaćini Meštar Toni i Kraljica Riječkog karnevala Nikol Marelja-Bošnjak. U programu su sudjelovali članovi KUD-a „Družina“ te članovi Gradske glazbe Pag koji su na kraju zasvirali i otplesali nezaobilazno paško kolo.

Organizatori prezentacije Paškog karnevala u Rijeci su Turistička zajednica grada Paga, Turistička zajednica grada Rijeke i Udruga ''Stare užance otoka Paga'' iz Metajne.